
به گزارش صبح الوند، سردار مظاهر مجیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان در خصوص «راهپیمایی تماشایی 22 بهمن» در کشور اظهار کرد: مردم در کوتاهترین زمان ممکن لبیک خود را به رهنمودهای مقام معظم دادند و حمایت خود را از انقلاب و آرمانهای نظام ابراز داشتند.
وی با بیان اینکه امسال مردم همدان نیز مانند سایر استانها در راهپیمایی 22 بهمن پرشور شرکت کردند، افزود: امسال حضور مردم همدان در راهپیمایی 22 بهمن با افزایش 25 درصدی مواجه بود.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه دشمن از قبل برای ایجاد مشکل در کشور تحرکاتی داشت؛ یادآور شد: همدان در تمام موارد توانست جواب کوبندهای به دشمن دهد.
وی ادامه داد: با فداکاری تیپ انصارالحسین(ع) جواب تکفیریها در نوار مرزی داده شد و طراحی مرموزانه آنها برای ایجاد مشکل در کشور و کمرنگ کردن حضور مردم در راهپمایی 22 بهمن در برخی شهرها نقش بر آب شود.
سردارمجیدی افزود: سربازان نظام توانستند مردانه و هنرمندانه با ایستادگی در مقابل تکفیریها تعدادی از آنها را دستگیر و تعدادی را نیز به درک