به گزارش صبح الوند، بهمن نامورمطلق روز پنجشنبه در جلسه قرارگاه اقتصادي مقاومتي استان همدان افزود: 36 هزار نفر در حوزه صنايعدستي در استان همدان فعال هستند که براساس اهداف اقتصاد مقاومتي اين تعداد بايد به 80 هزار نفر برسند.
وي تصريح کرد: تعداد کارگاههاي صنايع دستي همدان در قالب اهداف اقتصاد مقاومتي بايد از 22 هزار کارگاه به 45 هزار کارگاه افزايش يابد و صادرات صنايع دستي نيز در اين استان پنج برابر شود.
وي با بيان اينکه در حال حاضر سهم صادرات صنايع دستي از استان همدان 10 ميليون دلار بوده است افزود: اين رقم بايد به 50 ميليون دلار افزايش يابد.
وي يکي از دلايل کاهش صادرات صنايع دستي را بازار عراق عنوان کرد و افزود: همايش صادرات به عراق برگزار مي شود و اميدواريم استان همدان در اين مسير موفق عمل کند.
وي ادامه داد: مديريتي مناسبي در حوزه صنايع دستي استان همدان وجود دارد و همدلي و اراده لازم شکل گرفته است، و بايد توجه کرد که استان همدان از نظر صنايع دستي با توجه به جمعيت و مساحت يکي از افتخارات صنايع دستي کشور است.
معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور تصريح کرد: همدان از کانونهاي اصلي صنايع دستي ايران محسوب ميشود و اين در حالي است که چهار شهر جهاني در ايران وجود دارد که يکي از اين شهرها در همدان است و اين امر نشان دهنده بضاعتهاي انساني، پشتيباني ميراثي و هنري همدان است.
نامور مطلق بيان کرد: همدان به دليل برخورداري از هنرهاي زيبا براي معاونت صنايع دستي ويژه بوده و در زمينه اعتبارات و تسهيلات نيز ويژه ديده شده است که در اين راستا بيش از 50 ميليارد ريال تسهيلات به صنعتگران استان همدان پرداخت شده است.
وي با اعلام اينکه شهر جهاني سفال در همدان قرار گرفته و اين برندي است که به خوبي مي توان از آن استفاده کرد افزود: به دنبال انعقاد قرارداد خواهرخواندگي لالجين همدان با شهر دي هووا چين هستيم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما