اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

9. آبان 1395 - 7:10   |   کد مطلب: 21263
مدیرعامل شرکت گاز همدان میزان بدهی مشترکان به شرکت گاز همدان را ۱۹۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۶۰ میلیارد تومان از بدهی مشترکان مربوط به نیروگاه مفتح است.

به گزارش صبح الوند به نقل از تسنیم، سیدمحمدمهدی مهدوی گفت: مشترکان شرکت گاز استان همدان در مجموع 190 میلیارد تومان به این شرکت بدهکار بوده و به صورت معوق درآمده است.

وی با اشاره به اینکه 60 میلیارد تومان از این میزان مربوط به نیروگاه مفتح همدان بوده است گفت: بدهی معوق نیروگاه مفتح به شرکت گاز استان همدان به صورت تهاتر بین وزارت‌خانه‌های نیرو و نفت انجام می‌شود که مشکلی در پرداخت آن وجود ندارد.

مهدوی با بیان اینکه بیشترین مشکل شرکت گاز استان همدان وصول 130 میلیارد تومان بدهی سایر مشترکان است تصریح کرد: وضعیت بدهی معوق مشترکان در مقایسه با سال‌های گذشته مشابه بوده و افزایش میزان بدهی نداشتیم چراکه بدهی جاری مشترکان وصول شده و اجازه افزایش مطالبات را ندادیم.

وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق شرکت گاز استان همدان بالاست و اکیپ‌های زیادی برای وصول آنها تشکیل شده است عنوان کرد: بیشترین بدهی مربوط به مشترکان شهرستان‌های کبودرآهنگ و اسدآباد است.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان با اعلام اینکه همدان بین شرکت‌های گاز استانی رتبه دوم را از آخر در زمینه وصول مطالبات دارد افزود: از میزان مطالبات 40 میلیارد تومان در بخش صنعتی است ولی به سبب حساسیت‌ها در زمینه اشتغال، تولید و رونق واحدهای تولیدی همراهی لازم با واحدها صورت گرفته و گاز هیچ واحد تولیدی در استان همدان به سبب بدهی معوق قطع نشده است.

مهدوی با بیان اینکه در بخش صنعت در 6 ماهه گذشته 32 میلیارد تومان بدهی معوق وجود داشت که به سبب مشکلات واحدهای تولیدی به 40 میلیارد تومان رسیده است افزود: اگر قرار است کمکی به واحدهای صنعتی شود باید به شکل قانونی باشد تا شرکت‌های خدمات‌رسان نیز دچار مشکل نشوند.

وی میزان بدهی مشترکان بخش خانگی استان همدان به شرکت گاز را 55 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بخش عمده‌ای از مطالبات به قطع گاز منجر شده و امکان وصول وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان همدان از بدهی 20 میلیارد تومان جایگاه‌های CNG به شرکت گاز استان همدان خبر داد و گفت: خوشبختانه از سال گذشته مطالبات جاری جایگاه‌های CNG دریافت شده ولی مطالبات معوق باقی مانده است.

وی با بیان اینکه 45 جایگاه CNG در استان همدان مجوز دارند که 43 جایگاه فعال بوده و روزانه 480 هزار مترمکعب گاز مصرف می‌کنند عنوان کرد: بالاترین بدهی مربوط به دو جایگاه CNG ملایر با هشت میلیارد و 500 میلیون تومان و یک جایگاه نهاوند با پنج میلیارد تومان است که امکان وصول به سبب نداشتن اعتبار به یکی از مشکلات اساسی شرکت گاز استان همدان تبدیل شده است.

انتهای پیام/.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان