به گزارش صبح الوند، علي تعالي در نشست شوراي آموزش و پرورش همدان افزود: در سال گذشته با تخصيص اعتبار سيستم گرمايشي بيشتر مدارس استاندارد سازي شد و در روستاها نيز که گازکشي بوده سيستم گرمايشي به گازي تبديل شده است.
وي خواستار توجه بيشتر به مدارس روستايي و کمتر برخوردار شد و ادامه داد: ساماندهي سرويس هاي بهداشتي بايد در اولويت قرار گيرد.
فرماندار همدان گفت: آموزش و پرورش به لحاظ اعتباري وضعيت خوبي ندارد و با وجود سرانه ناچيز، مدارس براي تعمير و تجهيز نيازمند توجه ويژه و مشارکت هاي همه بخش ها هستند
تعالي در ادامه با بيان اينکه نهضت سواد آموزي در هفتم دي ماه سال 58 بر اساس فرمان امام خميني (ره) شکل گرفت گفت: تشکيل نهضت سواد آموزي همانند ساير نهادها که توسط بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران تشکيل شد نقش موثري در افزايش آگاهي و سواد جامعه ايران اسلامي داشته است.
وي ادامه داد: نهضت سواد آموزي پس از انقلاب با ظرفيت هاي مردمي و کمترين هزينه اقدام هاي موثري انجام داد و جمعيت زيادي را زير پوشش قرار داده و باسواد کرده است.
وي افزود: افزاد زيادي تحصيلات خود را از نهضت سواد آموزي آغاز کردند و اکنون درجات علمي را تا سطوح بالا و تخصصي سپري کردند.
معاون اداره پشتيباني آموزش و پرورش ناحيه يک همدان نيز گفت: در سال گذشته سيستم گرمايشي هشت مدرسه استاندارد سازي شده است و از مجموع مدارس شهري اين ناحيه تنها پنج مدرسه استاندارد سازي نشده است.
احمد اکبري افزود: در حال حاضر در اين ناحيه هيچ مدرسه اي وجود ندارد که از بخاري هاي نفتي استفاده شود.
امين اسدبيگي معاون اداره پشتيباني آموزش و پرورش ناحيه 2 همدان نيز گفت: در اين ناحيه 13 مدرسه از بخاري هاي نفتي و 31 مدرسه از بخاري هاي گازي استفاده مي کنند و سيستم گرمايشي 130 مدرسه از طريق حرارت مرکزي است.
حدود 92 هزار دانش آموز در شهرستان همدان تحصيل مي کنند.
در اين نشست از دهياراني که با آموزش و پرورش همکاري داشتند تقدير شد
انتهای پیام/
دیدگاه شما