اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

11. تير 1396 - 23:56   |   کد مطلب: 25697
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: شبکه تبلیغی استان همدان دارای ۱۰ هزار عضو است که مسئولیت برگزاری برنامه‌های مختلف در این عرصه را برعهده دارند.
۲۵۰ موسسه و خانه قرآنی در سطح روستاها و شهرهای استان همدان فعال شده‌اند

به گزارش صبح الوند، حجت الاسلام علی دشتکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به جایگاه و اثرات تبلیغات دینی در جامعه اظهار داشت: اگر در همه امور تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی محور باشد سعادت و سلامت جامعه به ویژه سلامت اجتماعی و ارتباطات عاطفی در جامعه نهادینه می‌شود.

وی افزود: برای نهادینه شدن تبلیغ دینی از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم و متناسب با این عرصه از رسانه‌ها و عمومی کردن موضوع تبلیغ توسط آنها، نشست با شبکه‌های تبلیغی و تخصصی، توجیه مسئولان، کارشناسان حوزه سیاسیت‌گذاری و اجرا نسبت به اهمیت موضوع نیز بهره می‌بریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با تقدیر از هزار و 800 مسجد که اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی در استان را برعهده داشتند، گفت: در ماه مبارک رمضان 800 مداح، هزار و 700 مبلغ و 4 هزار نفر از فعالان جامعه قرآنی متولی برگزاری برنامه هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، جمع‌خوانی، تفسیر قرآن کریم، مسابقات قرآنی و غیره در سطح استان بودند.

وی با بیان اینکه استان همدان دارای شبکه 10 هزار نفری در عرصه تبلیغی است بیان کرد:  فعالان شبکه تبلیغ دینی در استان همدان توانستند در ماه مبارک رمضان 2 هزار و 200 نقطه از استان را تحت پوشش تبلیغی قرار دهند و بیش از 50 درصد مردم نیز توانستند از این برنامه‌ها استفاده کنند.

دشتکی اشاره به استقبال و حضور گسترده مردم در برنامه‌های تبلیغی عنوان کرد: در طول ماه مبارک رمضان بیش از 70 درصد مردم استان از یک تا 30 جلسه، در برنامه‌های تدارک دیده شده برای این ماه شرکت کردند.

وی درباره برنامه‌های تابستانه این نهاد نیز ابراز کرد: در تابستان امسال علاوه بر اجرای برنامه‌های سالانه خود برخی از مساجد برنامه‌های فرهنگی متناسب با  نیازمخاطبان خود مانند گفتمان‌های دینی، علمی، آموزشیو غیره را برگزار می کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان تصریح کرد: در برنامه‌ریزی‌های سازمان تبلیغات اسلامی همدان برنامه‌های اوقات فراغت نه تنها برای نوجوانان و جوانان بلکه برای اقشار مختلف مردم در سطح هییت‌های مذهبی، جلسات خانگی، مراکز تفریحی و توریستی اقدام به برگزاری برنامه‌هایی مانند خیمه‌های  معرفت می‌کند.

وی افزود: علاوه بر برنامه‌های ذکر شده در سطح استان، شوراهای فرهنگی محلات در شهرها و روستاها نیزدر طول سال به ویژه فصل تابستان موظف به اجرای برنامه‌های مختلف برای پرکردن اوقات فراغت جوانان ونوجوانان هستند.

دشتکی عنوان کرد: شوراهای فرهنگی محلات در 40 پایگاه در سطح استان با محوریت یک روحانی و با تشکیل هسته‌هایی از جوانان و نوجوانان اقدام به تشکیل حلقه‌های فرهنگی کرده و خدماتی را در این راستا ارائه می‌دهند.

وی گفت: علاوه بر برگزاری برنامه در بوستان‌های نماز و معرفت برای کودکان و نوجوانان همدانی، در روستاهای دارای روحانی مستقر و حواشی شهرها نیز 80 پایگاه فرهنگی مسئولیت اجرای برنامه‌های فرهنگی و اوقات فراغت را برعهده دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: 250 موسسه و خانه قرآنی نیزدر سطح روستاها و شهرهای استان همدان برنامه‌هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، تربیت مربی قرآن و دیگر برنامه‌های مرتبط با این حوزه را برگزار می‌کنند.

وی درباره اجرای طرح سلامت اجتماعی نیز بیان کرد: این طرح در قالب 10 پایگاه در سطح محلات محروم شهر در حال اجرا بوده و کار خود را به صورت شبکه‌ای و پایگاهی انجام می‌دهد.  

دشتکی تاکید کرد: در این طرح هر یک پایگاه چند پایگاه دیگر را تحت پوشش قرار داده و به این ترتیب حتی در داخل کوچه‌ها نیز برنامه‌های فرهنگی سلامت اجتماعی مانند آموزش‌های حمایتی و مشاوره‌ای، استعدادیابی، بررسی وضعیت اعتیاد و طلاق و ارائه برنامه‌های مناسب برای رفع این مشکلات و غیره ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان