به گزارش صبح الوند، مرتضی شعبانی امروز در گفتوگو با فارسT با بیان اینکه کشت بهاره در شهرستان رزن از اواخر اردیبهشت تا اوایل خردادماه آغاز میشود، افزود: بیشتر محصولات کشت بهاره شامل سیبزمینی، خیار، گوجه فرنگی، ذرت علوفهای، هندوانه و حبوبات است.
وی ادامه داد: در چهار سال اخیر برنامه جهاد کشاورزی شهرستان بر این بوده که سطح زیرکشت سیب زمینی را به عنوان محصول پرآببر کاهش دهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت: کشت سیب زمینی شهرستان از سال 91، به میزان 9 هزار هکتار بوده که سال گذشته براساس دستور سهمیه ابلاغی جهاد کشاورزی به 7 هزار و 500 هکتار رسید.
وی ادامه داد: با انجام کار ترویجی، برگزاری کلاسهای آموزشی و مذاکرات با کشاورزان رزن، سطح زیر کشت سیبزمینی در سال 94 به 6 هزار و 500 هکتار رسیده است.
شعبانی با بیان اینکه مقدار سهمیه کشت سیبزمینی امسال هنوز مشخص نشده است، ادامه داد: هدف اصلی جهاد کشاورزی توسعه کشت گلخانهای، باغات و کشت زعفران و کلزا است.
وی با اشاره به بارندگیهای خوب چند روز اخیر در رزن خاطرنشان کرد: در یکی دو روز آینده با وجود شرایط مساعد آب و هوایی در شهرستان، مبارزه با آفات سن غلات آغاز میشود.
رئیس جهاد کشاورزی رزن با بیان اینکه این شهرستان در دو سال گذشته بیشترین رتبه مبارزه علیه سن غلات را داشته است، گفت: بیشترین میزان خرید گندم در سال گذشته حدود 85 هزار تن بوده که این شهرستان را به عنوان رتبه نخست استان در این زمینه قرار داده است.
وی با بیان اینکه برای بهرهمندی از تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، به همه شهرستانهای استان خط اعتباری ویژه داده شده است، اظهار کرد: بالای 95 درصد اراضی سطح کشت رزن از مکانیزاسیون کشاورزی برخوردار است.
شعبانی در پایان سخنانش گفت: در حال حاضر 97 درصد از اراضی شهرستان رزن زیر پوشش سیستم آبیاری تحت فشار است.
انتهای پیام/ج
دیدگاه شما