اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. دى 1399 - 8:31   |   کد مطلب: 34595
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان، بر توجه شهرداری به برنامه محور بودن بودجه خود در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد.
برنامه‌محور بودن بودجه سال 1400 شهرداری همدان

به گزارش صبح الوند، حمید بادامی نجات به ابلاغ سیاست‌های بودجه‌ای سال ۱۴۰۰ شورا به شهرداری همدان اشاره کرد و افزود: با توجه به روند تهیه لایحه پیشنهادی شهرداری در خصوص بودجه، امسال نیز کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورا بر اساس سیاست‌ها برای تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ با کمک اعضای شورا، کارشناسان، اساتید و صاحب نظران در حوزه‌های مختلف و شهرسازی، خدماتی، عمرانی و سرمایه گذاری برای اعمال در برنامه بودجه سال آینده به شهرداری ابلاغ کرده است.
 بادامی‌نجات اضافه کرد: با توجه به تهیه چشم انداز برنامه راهبردی شهر و شهرداری همدان که از سال ۹۸ در دستور کار شهرداری قرار گرفته بود لازم است بودجه سال ۱۴۰۰نیز  برشی از برنامه راهبردی عملیاتی باشد.
وی به ضرورت ایجاد خزانه‌داری کل در شهرداری همدان به منظور کنترل و نظارت بیشتر و مستمر بر درآمدها و مدیریت هزینه‌ها براساس منابع موجود به تشخیص و تایید کمیته تخصیص اشاره کرد و یادآور‌شد: تشکیل خزانه‌داری‌کل از سال‌های گذشته از تاکیدات شورای شهر بوده است که بخشی از کارها در سال ۹۹ انجام شده و سال ۱۴۰۰ نیز باید به سرانجام برسد.
بادامی نجات همچنین بر توجه ویژه به بازآفرینی محلات و توانمندسازی مناطق محروم شهر، توزیع عادلانه منابع و خدمات در تمام نقاط شهر تاکید کرد و یادآور شد: بازآفرینی محلات و توانمندسازی چندین سال است که مورد تاکید بوده و یکی از مباحث مورد توجه اعضای شورای پنجم در تدوین بودجه سال 1400 نیز است.
رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان به شرایط ویژه کشور در خصوص شیوع ویروس کرونا و آسیب‌های ناشی از آن اشاره کرد و  یادآورشد: در راستای توجه ویژه به حوزه بهداشت عمومی و سلامت، تدوین بودجه به لحاظ شرایط کرونایی، همچنین توسعه فناوری اطلاعات و پیش‌بینی اقدامات لازم در راستای تحقق شهرداری الکترونیک (در تمامی حوزه‌های فعالیت شهرداری) باید در بودجه 1400 پیش بینی شود.
وی ادامه داد: در راستای تحقق شهرداری الکترونیکی همچنین تجمیع پول‌های الکترونیک در خدمات شهرداری و ایجاد حساب شهروندی از دیگر مواردی است که باید برای شهروندان در جهت شهرداری الکترونیک راه‌اندازی شود.
بادامی‌نجات تاکید کرد: در نگارش بودجه در مناطق چهارگانه الزاماً نباید منابع و مصارف در آن‌ها متعادل باشد.
وی گسترش آموزش‌های شهروندی و ارتقاء فرهنگ شهروندی (حقوق و تکالیف شهروندی) را از دیگر تاکیدات برشمرد و افزود: همچنین بر افزایش کل بودجه (جاری و عمرانی) فرهنگی مناطق و سازمان فرهنگی نسبت به سال 99 در راستای تغییر رویکرد و توجه بیشتر به امور فرهنگی درکنار امور عمرانی شهرداری تاکید شده است.
این عضو شورای شهر همدان همچنین به تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری تاکید کرد و یادآور شد: کنترل مصرف سوخت و تاکید بر توسعه و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ایجاد پارکینگ های عمومی و مکانیزه براساس مطالعه و در قالب طرح جامع حمل و نقل سطح شهر از دیگر سیاست‌هایی مورد تاکید اعضای شوراست.
وی ادامه داد: افزایش و تقویت سهم درآمدهای مستمر و پایدار از کل درآمدهای شهرداری و کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای ناپایدار و بهره‌گیری از ابزارهای نوین مالی از جمله انتشار اوراق مشارکت، فاینانس، مشارکت مدنی و بخش خصوصی و استفاده از وام بانکی از دیگر مواردی است که شهرداری می‌بایست همچون گذشته در دستور کار قرار دهد چرا که سال 1399 شهرداری همدان توانسته است از طریق اوراق مشارکت نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل و عمومی به تعداد 15 دستگاه اتوبوس به مبلغ 50 میلیارد تومان استفاده کند که اقدام بسیار موثری در حوزه حمل و نقل عمومی در شهر همدان محسوب می‌شود.
 بادامی نجات بر تاکید اعضای شورا به تقویت ساز و کارهای مدیریت هزینه و انضباط مالی از طریق صرفه‌جویی و کاهش هزینه‌های غیرضروری، استقرار نظام کنترل فروش، توسعه متوازن و توجه ویژه تمامی مناطق شهر با پیش‌بینی و اجرای پروژه‌های محرک توسعه در این مناطق اشاره کرد و گفت: در این راستا مدیریت شهری باید به ساماندهی ورودی‌های شهر که از اهمیت بالایی برخوردار است اقدام کند همچنین اولویت در اجرای پروژه‌های نیمه تمام و تداوم اجرای نهضت آسفالت و زیرسازی معابر با استفاده از فناوری‌های نوین و با استحکام برای بالا بردن کیفیت عمر آسفالت و بازیافت آسفالت اهتمام ویژه داشته باشد.
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان بر فراهم ساختن زیرساخت‌های حمل و نقل و ترافیک متناسب برای تمامی گروه جمعیتی و کاربران شامل کاربران سالم و گروه‌های آسیب پذیر از جمله معلولان و افراد کم‌توان تاکید کرد و گفت: توجه ویژه به مباحث فرهنگی، شهرسازی و معماری متناسب با نیاز معلولین و جانبازان در سطح شهر و مناسب‌سازی معابر و امکانات مرتبط با آن از جمله پل‌های عابر پیاده مکانیزه و غیر مکانیزه از دیگر تاکیدات اعضای شورای دوره پنجم است.
حمید بادامی نجات همچنین به اهمیت افزایش سرانه فضای سبز در همدان اشاره کرد و گفت: توسعه فضای سبز عمومی و تفرجگاهی و گردشگری، پارک‌های فرامنطقه‌ای همچون ولایت، اکباتان و آمادای که قابلیت دسترسی به عموم مردم را دارد از دیگر سیاست‌هایی است که اعضای شورا بر آن تاکید دارند.
وی همچنین به پیشنهاد افزایش حقوق پرسنل اشاره کرد و یادآور شد: پیش‌بینی اعتبار لازم برای افزایش حقوق و مزایای نیروهای شهرداری اعم از پرسنل، استخدام موقت، قراردادی، شرکتی، خدماتی و خدمات شهری در جهت کاهش فاصله ایجاد شده بین نیروها و احکام استخدامی مختلف باید در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری لحاظ شود.
وی اضافه کرد: همچنین حرکت به سوی مکانیزاسیون ، نظافت و جمع آوری زباله از سطح شهر، توسعه ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی بازارهای روز، شناسنامه‌دار کردن تمامی فروشندگان و نظارت حداکثری در جهت رضایت شهروندان و تجهیز بازارهای روز به منظور خدمات مورد نیاز از دیگر موارد مورد تاکید است.
بادامی‌نجات ادامه داد: در حوزه فرهنگی افزایش کل بودجه ( جاری و عمرانی) فرهنگی مناطق و سازمان فرهنگی نسبت به سال 99
تاکید شده که از جمله آنها توجه به همیاران محلات است که با توجه به اهداف مورد نظر در شکل‌گیری این همیاران محلات لازم است اختیاراتی به آنها داده شود که در این زمینه مقرر شد نیم درصد بودجه عمرانی شهرداری به پیشنهاد همیاران محلات هزینه شود.
این عضو شورای شهر همدان اضافه کرد: همچنین تاکید اعضای دوره پنجم شورا مبنی بر، احداث حداقل یک پارکینگ طبقاتی در هر منطقه و نیز اجرای پروژه‌های زیرساختی در مناطق الحاقی به شهر همدان است.
بادامی نجات در پایان سخنانش گفت: انتظار می‌رود با توجه به ارائه لایحه بودجه شهرداری، برنامه محور بودن کارها و اقدامات مورد نظر را در پروژه ها اولویت‌بندی کند تا با توجه به محدودیت منابع مالی شهرداری بتوانیم پروژه های اولویت‌دار را به اتمام برسانیم تا در نهایت رضایت شهروندان حاصل شود.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان