به گزارش صبح الوند،حجت الاسلام ناصر موسوی لارگانی در گفتگو با صبح الوند، با بیان اینکه در لایحه برنامه ششم توسعه برای پنجساله کشور برنامهریزیشده است گفت: با توجه به نقش مهم این برنامه در توسعه کشور حقیقتا این برنامه باید جامع و کامل باشد اما برنامهای که دولت به مجلس ارائه داده بود، برنامه نبود 30 حکم داده بود و اعتقاد داشتند برنامه را باید خود دولت تبیین کند.
نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اتفاقاتی که در ارائه برنامه ششم توسعه به مجلس افتاده است گفت: در مجلس قبلی کلیات برنامه رد شد و اواخر مجلس بود که اصرار کردند ما آمادهایم که بیاییم با کمیسیون تلفیق که تشکیلشده برنامه را بنویسیم و اصلاح کنیم اما باز روزی که قرار شد در مجلس مطرح شود گفتند ما این برنامه را قبول نداریم و این برنامهای نیست که ما به مجلس ارائه دادیم و نظرات تغییر کرد.
وی ادامه داد: در این مجلس مجدد عنوان را عوض کردند اما همان 30 حکم و چند ماده دیگر اضافه کردند و به مجلس ارائه دادند که مجلس بامشورتی که با مقام معظم رهبری داشتند که این باید تغییر کند در خود مجلس ورود پیدا کردند و اگر هم لایحه دولت بهطورکلی تغییر بکند شورای نگهبان رد میکند که هماکنون با مشورتی که با شورای نگهبان و با شخص حضرت آقا داشتند این را تبیین کردند.
حجت الاسلام موسوی لارگانی با انتقاد از نادیده گرفتن برخی موارد در برنامه ششم توسعه گفت: در این برنامه یک سری موارد کمتر دیدهشده است و مخصوصاً در بحث اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری خیلی به آن تأکیددارند و میگویند تنها راه نجات این کشور بحث اقتصاد مقاومتی و محقق شدن سیاستهای ابلاغی است یک مقدار کمرنگ دیدهشده است.
وی مباحث فرهنگی را از دیگر مواردی عنوان کرد که در برنامه ششم توسعه به آن توجهی نشده است و افزود: در مباحث فرهنگی آنطور که باید توجه ویژهای نشده است چون یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری بحث فرهنگ ،ولنگاری فرهنگی ،شبیه خون فرهنگی هست و این چند سال پیش هم بحث اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی را مطرح کردند .
نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه به دغدغههای رهبری باید توجه بیشتری میشد که امیدواریم پیشنهاداتی که در مجلس نمایندگان دادند که شاید بعضی از پیشنهادات بتواند مشکلات را حل کند تصویب شود و یک برنامه جامع و کاملی را داشته باشیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما