به گزارش صبح الوند به نقل از مرصاد یکی از دسیسه های سران فتنه و جریان های وابسته به آنها در داخل تلاش وقیحانه برای افزایش فشار بر کشور از طریق کشورهای غربی و آمریکا بوده است. موضوعی که در رسیدگی به پرونده بسیاری از متهمین امنیتی و اقتصادی بزرگ همواره یک فصل غیر قابل انکار بوده است.
موضوعی که بررسی دقیق آن نشان خواهد داد کاسبان اصلی تحریم در ایران چه کسانی هستند. کاسبانی که با درخواست مستقیم از ایالات متحده افزایش تحریم بر ایران و ایجاد فشارهای اقتصادی و سیاسی بر ملت را خواستار شده اند و به دنبال اغراض سیاسی خود هستند تا شاید مردم با فشار تحریم ها به سمت و سوی کرنش در برابر جریان استکباری غرب حرکت کنند.
به عبارت ساده تر کاسبان تحریم کسانی هستند که از غرب افزایش تحریم علیه ایران را درخواست کرده تا بعد از حوادث سال 88 بروز فضای فشار اقتصادی، بدبینی مردم به سیاست های انقلابی نظام را در پی داشته و درنتیجه سیاست های غرب گرایانه و کرنش در برابر قدرت های جهانی در میان افکار عمومی طرفدار پیدا کند.
با این تفاسیر بررسی روند بروز فتنه 88 تا امروز می تواند پرده از رازی بزرگ در امتداد فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 88 را آشکار کند. یعنی یک تبانی میان سران فتنه با غرب در راستای اعمال فشار بر مردم و نظام برای کمرنگ شدن گفتمان مقاومت و در نتیجه خیال باطل تزریق این باور که بدون کنار گذاشتن روحیه استکبار ستیزی نمی شود بر مشکلات غلبه کرد.
پرده برداری از راز نامه سران فتنه به مقامات ایالات متحده آمریکا توسط مشاور اسبق شورای امنیت ملی آمریکا در راستای اعمال فشار بر نظام در مسیر براندازی، نمونه ای از وقایع سال 88 توسط جریان فتنه است که با لفظی جز خیانت به ملت ایران توصیف نخواهد شد.
مشاور اسبق شورای امنیت ملی آمریکا فاش می کند
«مایکل لدین» مشاور اسبق شورای امنیت ملی آمریکا و از چهرههای برجسته محافظهکار روز یکشنبه با انتشار مطلبی در نشریه «فوربس» متن کامل نامهای که گفته میشود از سوی سران فتنه و در پاسخ به پیام دولت آمریکا نوشته شده را منتشر کرده است.
وی در این مطلب که به بهانه مخالفت «چاک شامر» سناتور دموکرات آمریکایی با توافق هستهای نگاشته شده، نوشته است که شامر رابط این نامهنگاری بود و به همین دلیل هم حالا مخالف توافق با ایران است.
لدین که از حامیان ایجاد انقلاب رنگی در ایران است و بارها به مقامات آمریکایی توصیه کرده برای تحقق این هدف تلاش کنند، با اشاره به انتخابات سال 1388 و اتفاقات پس از آن، نوشته است: «دولت (آمریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه (میر حسین) موسوی، جنبش سبز، بفرستد. سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد.»
وی که در سال 2012 نیز به وجود چنین نامهای اشاره کرده بود، افزود: «از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام را به رهبران سبزها منتقل کند: "سبزها باید بدانند که این سوالات از جانب وزیر خارجه (آمریکا) ارسال شده است. سوالات اینهاست: ما باید چه کاری انجام دهیم؟ چه کاری نباید انجام دهیم؟
لدین در ادامه نوشته است: «پاسخ در قالب یک یادداشت تایپشده 8 صفحهای، به تاریخ 30 نوامبر 2009 (9 آذر 1388)، بود. نویسندگان (نامه) بسیار دقت کردهاند. این (نامه) امضا نشده و من دلایل روشنی دارم که چند نفر در تهران روی آن کار کردهاند.»
در این نامه نظام ایران با «شدیدالحنترین» الفاظ نظیر «خشن» و «دیکاتوری» توصیف و در آن نوشته است که رفتار نظام ایران تغییر نمیکند. لدین نوشته شده است: «اما این یادداشت تاکید دارد که نیروهای حامی تغییر داخل ایران، قدرتمند هستند و به خوبی رهبری میشوند.»
نویسندگان آن نامه به واشنگتن هشدار دادهاند که اگر با تهران به توافق هستهای دست یابد، باید در برابر رویکردهای خارجی و داخلی تهران سکوت کند.
در بخشی از آن نامه آمده است: «در این لحظه سرنوشتساز، این به کشورهای جهان آزاد بستگی دارد که تصمیمشان را بگیرند. آیا آنها به مسیر خوشخیالی ادامه داده و تصمیمات را به آینده، زمانی که دیگر دیر شده موکول میکنند یا اینکه به مردم شجاع ایران پاداش داده و در عین حال منافع غرب و صلح جهانی را پیش میبرند؟»
لدین در ادامه نوشته است: «به گفته دوست او (شامر) در والاستریت که من با او صحبت کردهام، این یادداشت به شامر تحویل داده شده است. وزارت خارجه میگوید چیزی در مورد آن نمیداند و دفتر شامر هم از بحث در این رابطه خودداری میکند، اما نمیتوانم تصور کنم که او آن را به هیلاری کلینتون، دوست و همکاری سابقش نداده است.
متر اینکه، قطعا زمانی که او (شامر) در حال تفکر بود که باید چه تصمیمی در مورد توافق بگیرد، آن برهه تأثیرگذار بوده است. سبزها به دولت اوباما دقیقا گزینههای واقعی را گفتند: یا از رژیم حمایت کنید یا از به حمایت از آزادی و نتیجه تشویق تغییر دموکراتیک در ایران بپردازید.»
دولت آمریکا هنوز در مورد گزارش لدین اظهار نظر نکرده است.
برای خواندن متن لاتین نامه سران فتنه به مقامات آمریکایی اینجا کلیک کنید.
دیدگاه شما