به گزارش صبح الوند، منصور ستوده مدیرعامل این شرکت با اشاره به کاهش 25 درصدی حجم مخزن سد اکباتان گفت: ادامه این روند در آینده تأمین آب آشامیدنی را با مشکل روبهرو میکند.
ستوده اظهار داشت: مجموع بارندگی در سال آبی 97ـ96 تا 16 فروردین ماه 176 میلیمتر برآورد شده که این میزان برای مدت مشابه در سال آبی 96ـ95، 290 میلیمتر بوده است.
وی با اشاره به اینکه میزان بارندگی در استان همدان نسبت به سال گذشته با کاهش 39 درصدی روبهرو شده است ابراز کرد: بررسی تغییرات نسبت به متوسط دوره آماری کاهش 29 درصدی بارشها را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان در مورد آب ذخیرهشده پشت سدها بیان کرد: از ابتدای مهر ماه سال 96 تا 16 فروردین ماه امسال حجم آب مخزن اکباتان 12 میلیون و 780 هزار مترمکعب برآورد شده در حالی که حجم مخزن این سد در مدت مشابه سال گذشته 21 میلیون یکصد و چهل هزار مترمکعب بود.
وی با اعلام اینکه سد اکباتان مهمترین منبع تأمینکننده آب شرب شهر همدان است تصریح کرد:ورودی آب به این سد بیش از 8 میلیون متر مکعب نسبت به مدت مشابه در سال گذشته معادل 44 درصد کاهش یافته و ادامه این روند تأمین آب آشامیدنی در آینده را با مشکل روبهرو میکند.
ستوده آب پشت سد کلان ملایر را 43 میلیون و 710 هزار مترمکعب برشمرد و گفت: حجم مخزن این سد نیز سال گذشته 45 میلیون و 170 هزار مترمکعب بود که 3 درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: حجم مخزن سد سرابی تویسرکان، وجود آب بهاندازه 7 میلیون 820 هزار مترمکعب را نشان میدهد که نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نکرده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان همدان حجم مخزن سد آبشینه در سال گذشته را 1 میلیون و 570 هزار مترمکعب عنوان کرد و افزود: آب این سد با کاهش 10 درصدی به 1 میلیون و 410 هزار مترمکعب رسیده است.
ستوده اشاره داشت: در چنین سالی که با موضوع کم آبی و خشکسالی مواجه هستیم ، آب کمی در سد داریم و نمی توانیم پاسخگوی همه نیازهای متقاضیان و کشاورزان پایین دست سد اکباتان باشیم.
انتهای پیام/
دیدگاه شما