اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. اسفند 1396 - 12:48   |   کد مطلب: 28751
سردار سیدکمال هادیان فر رئیس پلیس فتا ناجا در حاشیه نشست سالیانه رؤسای پلیس فتا در جمع خبرنگاران در خصوص آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال پلیس فتا اظهار داشت: از امروز علاوه‌بر 22 آزمایشگاه ادله‌ای که در استان‌ها مستقر بود، 7 استان کشور نیز به صورت ویدئو کنفرانس آزمایشگاه‌های دیجیتالشان افتتاح شد.

به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، سردار سیدکمال هادیان فر رئیس پلیس فتا ناجا در حاشیه نشست سالیانه رؤسای پلیس فتا در جمع خبرنگاران در خصوص آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال پلیس فتا اظهار داشت: از امروز علاوه‌بر 22 آزمایشگاه ادله‌ای که در استان‌ها مستقر بود، 7 استان کشور نیز به صورت ویدئو کنفرانس آزمایشگاه‌های دیجیتالشان افتتاح شد.

وی افزود: تا قبل از این استان‌های معین به این آزمایشگاه‌ مجهز بودند و باید ادله مجرمان را به استان‌های معین می‌فرستادیم که از همین لحظه می‌توان گفت همه استان‌ها به آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال تجهیز شده‌اند.

رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص کارآیی این آزمایشگاه‌های ادله دیجیتال تصریح کرد: این آزمایشگاه‌ها در حوزه‌هایی همچون شبکه، تلفن همراه، کامپیوتر، رم، مالتی‌مدیا و... فعالیت می‌کنند و تا این لحظه 152 هزار ادله در این آزمایشگاه‌ها بررسی شده است.

این مقام ارشد پلیس فتا ادامه داد: 40 درصد ادله موجود مربوط به پرونده‌های خود پلیس فتاست و بخشی از آن مربوط به مواد مخدر، آگاهی و... است؛ کشف علمی جرم در سایر ادله دیجیتال صورت می‌گیرد و این ادله برای قاضی ارسال می‌شود و دیگر نیازی به مجرم نیست.

سردار هادیان‌فر در خصوص جرائم موجود در شبکه‌های مجازی اعلام کرد: بیش از 46 درصد جرائم در تلگرام، 20 درصد در اینستاگرام و بقیه در 930 سایت فعال کشور رخ می‌دهد.

رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص تایم رسیدگی به پرونده‌های پلیس گفت: انواع پرونده‌ها بر اساس جرم به وقوع‌پیوسته متفاوت است اما متوسط کشف پلیس فتا در پرونده‌ها نزدیک به 8 روز است.

وی در خصوص اعتراضات موجود گفت: اعتراضات بیشتر در خصوص اطاله دادرسی است، به طور مثال پرونده‌ای داشتیم که از بیش از 2000 نفر به صورت اسکیمر سرقت کرده بودند که در 72 ساعت فرد دستگیر شد،‌ اما روند پس دادن پول به مال‌باختگان زمان‌بر بوده که این موضوع ربطی به پلیس نداشت؛ مردم به پلیس مراجعه می‌کنند اما پول در ید پلیس نیست و در اختیار دادگاه است.

این مقام ارشد پلیس فتا در خصوص تلگرام و نظارت بر آن گفت: در تلگرام بر اساس 4 سیاستی که تلگرام به ما تحمیل کرده، بر اساس موضوعات تروریستی و... روزانه شاید 100 تا 200 کانال برای حذف و موضوعات غیراخلاقی ارسال شود که بخشی حذف می‌شود و بخشی نه.

سردار هادیان‌فر در خصوص فیلتر آمدنیوز گفت: فیلتر این سایت بر اساس ایمیلی بود که وزیر ارتباطات به خاطر خشونت طلبی به مدیر تلگرام ارسال کرده بود.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه آیا موافق فیلترینگ تلگرام هستید یا نه گفت: سیاست کلی کشور در این خصوص باید تصمیم بگیرد و ما مطیع تصمیمات هستیم.

سردار هادیان‌فر در خصوص فعالیت‌های اقتصادی در تلگرام گفت: هیچ کنترلی بر فعالیت‌های اقتصادی در تلگرام نیست و کلاهبرداری‌های زیادی صورت می‌گیرد؛ مردم باید از سایت‌هایی که دارای نماد اعتماد هستند خرید کنند؛ چراکه آنها شناسایی شده و اصناف و پلیس بر آنها اشرافیت دارند.

رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص حک 120 سایت اعلام کرد: در این خصوص شرکت‌هایی هستند که سایت را ایجاد کرده و رها می‌کنند و مشکل CMS دارند و حک‌ها به صورت دیفنس است و باید گفت که ارزش حک شدن ندارند و ازجمله آسان‌ترین مدل حک شدن است؛ البته باید بگویم ما از سال 95 بعد از اتفاقات مرکز آمار، CMSهای ایرانی را که دارای نقص بودند احضار کردیم و تعهد گرفتیم و شرکت تولیدکننده نیز ضعف امنیتی CMS را برطرف کرد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان