اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

20. شهريور 1396 - 23:46   |   کد مطلب: 26570
امام جمعه موقت همدان به علم، تقوا و جهاد در راه خدای شهید محراب آیت‌الله مدنی اشاره کرد و گفت: این شهید والامقام در تقوا، زهد، علم و جهاد در راه خدا انگشت‌نما بود.

به گزارش صبح الوند به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام محمد جوادی دوشنبه 20 شهریور در مراسم ادای احترام رسمی در بیت شهید مدنی در همدان، به جهادگری‌ها‌ی شهید مدنی این عالم متقی در راه خدا اشاره و عنوان کرد: شهید سیداسدالله مدنی در چهار سالگی مادر خود را از دست داد و در كنار پدر و در دامان نامادری پرورش يافت، هر چه بود روزهای سخت و حساس كودكيش سپری شد و او در جوار پدر روز به روز قد كشيد و با تربيتی اسلامی پا به دنيای نوجوانی گذاشت.

وی ادامه داد: هنوز 16 بهار از عمر سيداسدالله سپری نشده بود كه چراغ زندگی پدر نيز به خاموشی گراييد و او در ميان امواج متلاطم دريای مشكلات تنها ماند و لبخند شادی مدت‌ها از چهره‌اش رخت بربست، او در سنين نوجوانی ناچار مسئوليت اداره زندگی نامادری و سه كودک يتيم را به عهده گرفت و از آن پس بسياری از اوقات خود را در مغازه پدر سپری می‌كرد و برای گذران زندگی بر تلاش شبانه‌روزی‌اش می‌افزود.

وی با بیان اینکه سيد در دورانی كه ديگر سايه مهر پدر بر سر او و خانواده‌اش نبود، در كنار سامان بخشيدن به وضع معيشتی خانواده، با پشتكاری وافر به تحصيل علوم می‌پرداخت، اضافه کرد: او به قم رفته و پس از آن برای تحصیل به سوی نجف عازم شد.

جوادی با بیان اینکه این شهید والامقام در تقوا، زهد، علم و جهاد در راه خدا انگشت‌نما بود، یادآور شد: او روز به روز به اندوخته‌های علمی خود می‌افزود و با شرايط سخت اقتصادی و فقر مالی، ‌در دروس خود پيشرفت قابل‌توجهی می‌کرد.

وی ادامه داد: همچنین سيد اسدالله مدنی چهار سال در محضر امام خمينی(ره) حضور يافت و از دروس فلسفه، عرفان و اخلاق ايشان بهره فراوان برد و همين درس نيز موجب شد امام(ره) را در مقام عمل بالاتر و برتر از مرز علم بيايد و عشقش نسبت به ايشان فزون يابد.

امام جمعه موقت همدان تصریح کرد: آيت‌الله مدنی به جهت خلاقيت و در عين حال متانت خويش هميشه مورد توجه اساتيد حوزه علميه نجف بود و به دستور آيت‌الله سيدمحسن حكيم در دروس مختلف تدريس می‌كرد، او هنوز چند سالی از حضورش در نجف اشرف نگذشته بود كه از اساتيد بزرگ در حوزه علميه نجف به شمار رفت.

وی با اشاره به اینکه در حوزه علميه نجف نيز اساتيد و علما از او به عنوان مجتهد دارای دقت‌نظر و سرعت انتقال مفاهيم علمی ياد می‌كردند، گفت: در نهایت طوری شد که این شهید بزگوار از 3 مرجع بزرگ زمانش اجازه جهاد گرفت.

جوادی با بیان اینکه این شهید بزرگوار با ریختن اشک و سخنرانی‌هایی که داشت شهرها را دگرگون کرد، افزود: جهاد فقط در جبهه بودن نیست چرا که جهاد در اسلام گسترده است.

وی با تأکید بر اینکه هر گامی که در راه خدا برداشته شود، جهاد است، گفت: شهید مدنی هر کجا که وارد می‌شود آن محل جهاد بود بنابراین دشمن اجازه نمی‌داد در یک مکان بماند و به تبعید او دست می‌زد، با این حال این شهید در هیچ کجا دست از جهاد بر نداشته و برای بیداری مردم تلاش می‌کرد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان