به گزارش صبح الوند، بحث تنزل جایگاه ایثارگران که مدتی است که در استان همدان مطرح می باشد موضوعی است که دور از نگاه قانونگذاران باعث شده که ایثارگران 8 سال دفاع مقدس در دستگاههای اجرایی پس از جابجایی از مسند خود در جایگاه برابر و یا واقعیشان قرار نگیرند. در حالی که در قانون جامع ایثارگران و همچنین برنامه ششم توسعه بطور مفصل به آن اشاره شده است.به این منظور و به هدف پیگیری مطالبات جامعه ایثارگران گفتگویی با نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی داشتیم که احد آزادیخواه به سوالات ما پاسخ داد.
* شاهد هستیم که در بعضی از دستگاههای اجرایی استان، ایثارگران ولایت مدار با تنزل جایگاه مواجه شده اند نظر شما در خصوص چیست؟
ـ طبق مصوبه مجلس در برنامه ششم توسعه و در قانون جامع ایثارگران دولت موظف شده است که حداکثر خدمات را در قبال ایثارگران داشته باشد. ایثارگرانی که در 8 سال دفاع مقدس از حیثیت، تمامیت ارضی و کیان کشور دفاع کردند امروز باید چه در پستهای اداری و یا فضاهای علمی، دانشگاهی و دولتی خدمات لازم را دریافت کنند. در حال حاضر در سایر کشورها هم چه بازماندگان جنگ جهانی اول و دوم و چه بسا سایر جنگها اینگونه افراد از دولت خود خدمات لازم را گرفته و از حرمت و جایگاه ویژه ای برخوردارند و حال اگر تنزل پستی در استان برای ایثارگان وجود داشته باشد بسیار باعث تاسف است و دولت باید جبران کند.
*احتمال دارد که وزیر مربوطه به خاطر بی توجهی به امور ایثارگران ارزشی به مجلس احضار شود؟
ـ بله اگر چنین مواردی گزارش شود که در حق قانونی جایگاه ایثارگران ولایت مدارظلم شده باشد حتما باید وزرای مرتبط تذکر و اخطار بگیرند و پاسخگوی این مباحث باشند سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که حتی اگر لازم باشد انفصال از خدمات هم خواهیم داشت.
*تا کی باید شاهد بی تجربگی مدیران غیربومی در استان باشیم؟ آیا مجمع نمایندگان در این خصوص برنامه ای دارد؟
ـ برای تصدی پستهای مدیریتی اولین ویژگی داشتن شایستگی است، بومی گرایی هم در اولویت بعدی قرار دارد، بدون دلیل استفاده نکردن از نیروی بومی بی توجهی و بی حرمتی به استعدادها و نیروهای داخلی استان است.
*در خصوص آمارهایی که استاندار همدان اخیرا در خصوص اشتغال و تک نرخی شدن آن گزارش می دهندچه نظری دارید؟
ـ به استاندار اعتماد دارم. ایشان برای توسعه استان بسیار تلاش میکنند. اماباید اذعان کرد که وضعیت اشتغال استان بسیار نابسامان است، آمارها خوب نیست. نرخ اشتغال در ملایر، نرخ بدی است و شاهد توسعه در شهرستان نیستیم. کارخانه هایی را داریم که تعطیل و یا نیمه تعطیل شدند، مثلا کارخانه بافتینه و بافت سان ملایر با مشکل مواجه شده اند و برخی کارخانه ها چون فردسیلیس سرمک نیز دچار چالش شده اند و کارخانه ذوب آهن نیز هر چند تلاش شد راه اندازی شود اما هنوز نتوانسته نیروهای خود را جذب کند.
*با این توصیف آیا تک رقمی شدن نرخ اشتغال قابل تامل نیست؟
ـ اشتغال زمانی محقق میشود و به رشد واقعی میرسد که ببینیم مراجعه و شکایت مردم از بیکاری جوانان به دفاتر نمایندگی شهرستانها به حداقل خود رسیده است.
گفتگو از قنبری خرم
انتهای پیام/
دیدگاه شما