به گزارش صبح الوند، دکتر محسن ترکاشوند در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان این مطلب تشریح کرد: در ساعت 6:35 بامداد از تلفن 115، برای کمک به زایمان خانم 33 ساله درخواست کمک شد که بلافاصله آمبولانس شهری شماره یک از پایگاه ولیعصر(عج) به محل اعزام و بر بالین مادر باردار حاضر شدند.
وی اظهار کرد: زایمان به صورت ناقص در حمام منزل انجام شده بود که با حضور کارشناسان فوریتهای پزشکی بلافاصله پوزیشن مناسب به نوزاد داده و راه هوایی باز شد تا اینکه نوزاد شروع به گریه کرد.
ترکاشوند ادامه داد: پرسنل اورژانس با بریدن بند ناف نوزاد به علت عدم خروج جفت، پس از انجام اقدامات مراقبتی بلافاصله مادر را به بیمارستان مهر منتقل کردند.
وی با اعلام اینکه این مأموریت، چندمین زایمان موفق فوریتهای پزشکی شهرستان ملایر است، خاطرنشان کرد: تمامی آمبولانسهای فوریتهای پزشکی مجهز به ستهای زایمان بوده و کلیه پرسنل دورههای حرفهای زایمان را سپری کردهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری کارگاه آموزشی برنامه غربالگری تالاسمی با حضور سردفترداران ثبت ازدواج در ملایر اشاره کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی که با حضور سردفترداران ازدواج و کارشناسان واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت در دفتر سرپرستی مرکز بهداشت ملایر برگزار شد، مسئول و پزشک مرکز مشاوره مرکز بهداشت ملایر به بیان اتواع تالاسمی، علائم و درمان آن پرداخت.
ترکاشوند با بیان اینکه در این کارگاه آموزشی در مورد مشکلات روحی و روانی، جسمی و چالشهای اجتماعی تالاسمی مطالبی عنوان شد، خاطرنشان کرد: از جمله انتظارات و اهداف این جلسه عدم انجام عقد و یا تعیین زمان عقد توسط عاقدان قبل از انجام آزمایشات بود.
وی افزود: با توجه به اینکه ممکن است در برخی از زوجین غربالگری و انجام آزمایشات زمانبر باشد و حتی تا 3 ماه نیز به طول بیانجامد بنابراین باید از انجام عقد و حتی تعیین زمان عقد تا زمان صدور گواهی انجام آزمایشات توسط پزشک مرکز مشاوره خودداری شود.
انتهای پیام
دیدگاه شما