به گزارش صبح الوند، به نقل از آوای سیدجمال؛ در آخرین روزهای فعالیت دولت یازدهم قرار داریم و حدود 24 روز دیگر تا انتخابات دوازدهمین دوره از ریاست جمهوری باقی است؛
در دولت یازدهم که بانام «تدبیر و امید» فعالیت میکرد، تغییر و تحولاتی در پستهای مدیریتی در سطح شهرستان اسدآباد از فرماندار گرفته تا مدیران اداری صورت گرفت.
16 فروردين سال 93 بود که باروی کار آمدن دولت یازدهم حمزه عبدکوند سیزدهمین فرماندار اسدآباد بهعنوان نخستین فرماندار بومی شهرستان، تودیع و «مسعود بکائی» از تیم دولت تدبیر و امید سکانداری فرمانداری اسدآباد را به دست گرفت.
وعدهها و امیدواریهایی را به مردم شهرستانی داد که رأیشان را به سبد حسن روحانی ریخته بودند و البته در این امر ناکام ماند چراکه در بخشی از سخنرانی خود در آيین معارفهاش گفته بود که «باید در راستای محرومیتزدایی و توسعه پروژههای عمرانی و زیرساختهای تولید گامهای مؤثری برداشته شود/ ایجاد اشتغال یکی از اولویتهای ما است که در پیش خواهیم گرفت/ در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی، معدن و حملونقل توانمندیهای بسیاری دارد، در این راستا نیز باید سرمایهگذاری صورت گیرد». اما دریغ از تحقق بسیاری از این شعارها؛
دولت تدبیر و امید تغییر و تحول مدیریتی را در فرمانداری شهرستان اسدآباد داشته و دومین فرماندار این دولت به نام «حسین افشاری» در 18 آبان ماه 95 منصوب کرد و ایشان زمانی وارد این شهرستان شد که بسیاری از پروژهها تعطیل و نیمه تعطیل بودند؛ اگرچه نباید از ابتدا هم از ایشان در اواخر سال پایانی دولت تدبیر انتظار شقالقمر در این شهرستان داشت، اما ایشان هم از خارج شدن پروژهها از بلاتکلیفی خبر میدهد و باید منتظر بود تا نتیجه این امر را دید.
سرهنگ علیبخشی فرمانده سابق نیروی انتظامی اسدآباد از مدیرانی بود که در دولت تدبیر و امید تودیع و اسماعیل جمشیدی بهعنوان فرمانده جدید این نهاد معرفی شد.
همچنین در دوره خدمت 4 ساله دولت یازدهم آقای ذاکر رئیس سابق اداره پست شهرستان تودیع و علیرضا سیف بهعنوان ریاست جدید این اداره معرفی شد.
از دیگر تغییر و تحول مدیریتی در ادارات اسدآباد که کلید خورد در بخش ورزشی بود و مهدی صمدپناهی بهعنوان سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان جایگزین کیومرث قربانی شد.
از دیگر تغییرات مدیریتی اسدآباد در دولت تدبیر و امید در بخش فرهنگی بود که حجتالاسلام موسی محبی رئیس سابق تبلیغات اسلامی تودیع و حجتالاسلام حسین گروسی سکاندار این اداره شد.
همچنین یکی دیگر از تغییرات بخش فرهنگی در اداره ارشاد بود که علی صفری بعد از سه سال خدمت از سرپرستی این اداره کنار گذاشته شده و رضا قاسمی رئیس سابق اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بازهم پست ریاست را به دست گرفت
بخشداری پیرسلمان نیز یکی از ارگانهایی بود که تغییر و تحولاتی در آن همراه بود؛ ابتدا شعبانی بهعنوان بخشدار بود و بعد از ایشان نادر ملایی معاون فرماندار اسدآباد با حفظ سمت سرپرستی این بخشداری را بر عهده داشت.
در سال 94 بود که یزدان آزرمی از تیم دولت تدبیر و امید که پیشازاین مدیریت حوزه حراست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان را بر عهده داشت، بهعنوان بخشدار پیرسلمان معرفی شد.
بخشداری مرکزی اسدآباد نیز در دولت تدبیر و امید دستخوش تغییر و تحول شد و محمدرسول طاهری که بهعنوان بخشدار مرکزی بود، تودیع و هاشم صوفی در پایان نمایندگی بهروز نعمتی در این شهرستان معارفه شد؛ البته طولی نکشید که ایشان نیز در همین دولت تودیع و علی ترابی که اهل جوکار ملایر است، بهعنوان سرپرست جدید بخشداری معارفه شد.
همچنین در مدیریت دانشگاهها نیز تغییراتی صورت گرفت که ازجمله آنها دانشگاه آزاد، علمی و کاربردی، سیدجمالالدین بود.
در نهادهای حمایتی رؤسای بهزیستی و کمیته امداد و در نهادهای خدماتی چون شهرداریها، بیمارستانها، شبکه و مرکز بهداشت، محیطزیست، دارایی و منابع طبیعی هم تغییراتی صورت گرفت.
در کل میتوان گفت دولت یازدهم همانگونه که از نامش پیدا بود، تدابیری در پستهای مدیریتی ادارات اسدآباد دیده بود که در بسیاری از بخشها متأسفانه امیدها و وعدهها عملی نشد و این مهم نشان میدهد که تدابیر این دولت در تغییرات مدیریتی بیشتر از وضعیت عملکردی مدیران بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما