به گزارش صبح الوند به نقل از ایرنا، علی اصغر زبردست در نشست هم اندیشی و تعامل هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی همدان با منتخبان مردم استان همدان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: شاه بیت درآمدهای دولت باید از طریق درآمدهای مالیاتی تامین شود که این درآمدها توسط بخش خصوصی تامین میشود، از این رو نیاز است فعالیت بخش خصوصی با قوانین منعطف و اجرایی تسهیل شود.
وی با بیان اینکه گرفتاری مسائل بانکی، بیمه و مالیات مشکلات بسیاری برای بخش خصوصی ایجاد کرده است، تصریح کرد: برای خروج از رکود باید مشکلات بخش خصوصی را تسهیل کرد.
وی با بیان اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به دنبال این هستند تا قوانینی برای بهبود معیشت مردم تصویب کنند افزود: سال گذشته دولت بهره بانکی را برای ایجاد اشتغال به 22 درصد کاهش داد ولی بانکها در عمل 27 درصد دریافت میکردند ، چرا که بانک مبلغی از تسهیلات را نزد خود نگه می داشت .
وی با بیان اینکه برای وصول مالیات در هر استان سقفی از سوی سازمان امور مالیاتی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی مشخص میشود، گفت: در سالهای گذشته اگر درآمد مازادی از درآمد مصوب مالیاتی وصول میشد به استان تخصیص پیدا میکرد ولی در چند سال اخیر وقتی بیش از سهم مصوب مالیات وصول میشود درآمد مازاد به عنوان درآمد پایه مالیاتی مورد نظر خواهد بود.
رییس اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی همدان افزود: استان همدان سال گذشته با افزایش 36 تا 50 درصد درآمد مالیاتی مواجه شد و این در حالی بود که در میانگین کشوری 28 درصد و استان تهران 18 درصد افزایش درآمدهای مالیاتی به وقوع پیوست و این مسایل تولید را در استان زمین گیر خواهد کرد.
وی با اعلام اینکه در شهرکهای صنعتی استان همدان 548 واحد صنعتی فعال و 311 واحد تعطیل هستند، عنوان کرد: در شهرک صنعتی ملایر 97 واحد صنعتی فعال و 74 واحد غیرفعال هستند.
زبردست خاطرنشان کرد: این شرایط از واحدهای تولیدی نشان از خوابیدن سرمایه های استان و زمین گیر شدن تولید دارد و وقتی درآمدی کسب نمیشود چطور درآمدهای مالیاتی همدان میتواند رشد داشته باشد.
وی با بیان اینکه از استاندار همدان خواسته شده پیگیریهای لازم را انجام دهد تا برای امسال افزایشی برای درآمدهای مالیاتی نبینند ادامه داد: 95 درصد مالیات از بخش خصوصی گرفته میشود، ما به دنبال نگرفتن مالیات از بخش خصوصی نیستیم بلکه انتظار میرود انضباطی در این زمینه ایجاد شده و برخورد مناسب با مودیان مالیاتی از سوی سازمان امور مالیاتی باشد.
وی با انتقاد از حضور نیافتن شماری از منتخبان مجلس دهم در این نشست ادامه داد: از تمامی منتخبان مردم در مجلس دهم برای این جلسه دعوت شد اما حضور نیافتند.
زبردست در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رکود صنعت ساختمان در استان همدان تصریح کرد: در نظام مهندسی ساختمان هفت هزار و 500 مهندس، 800 شرکت پیمانکاری و 400 انبوهساز حضور دارند که باید برای اشتغال این افراد و استفاده مناسب از منابع موجود برنامهریزی مناسبی داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه برای استفاده و بهرهبرداری از منابع استان همدان، چندین کشور هدف تعیین شده است، گفت: برای ایجاد اشتغال باید از استان همدان خارج شده و در کشورهایی که به ظرفیتهای همدان نیاز دارند فعالیت کنیم.
منتخب مردم رزن در مجلس دهم نیز گفت: مشکلاتی که در حوزه اقتصاد، صنعت و تجارت وجود دارد بخشی به قانون مربوط بوده ولی عمده مشکلات با بانکها، امور مالیاتی و تامین اجتماعی است.
حسن لطفی اضافه کرد: برای رفع مشکلات باید مرحله به مرحله پیش رفت و باید بانک اطلاعاتی از فعالان اقتصادی تهیه شده و از افرادی که تولیدکننده هم نیستند برای ایجاد اتاق فکر و ارائه راهکار استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه فعالان اقتصادی استان شناسایی و از این ظرفیت بهدرستی در راستای توسعه استفاده شود، گفت: تصویر درستی از ظرفیتهای سرمایهگذاری استان همدان تهیه شده و در این ظرفیتهای در سطوح ملی و بینالمللی معرفی شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما