به گزارش صبح الوند، محمد اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری بسیج، با اشاره به تاریخچه تشکیل نیروی مردمی بسیج، اظهار داشت: بسیج سال 58 با فرمان رهبر کبیر انقلاب با عنوان ارتش 20 میلیونی مردمی، 10 ماه پیش از آغاز جنگ تحمیلی، تشکیل شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بروز تفکرات لیبرالی در برابر بسیج، تصریح کرد: بنی صدر خائن که در زمان تشکیل بسیج ریاست جمهوری را بر عهده داشت، به بهانه اینکه نیروهای مسلح که منظور سپاه و کمیته انقلاب اسلامی بود، اجازه نمی دهند من کار خودم را انجام دهم، سمت فرماندهی کل قوا را از امام خمینی(ره) کسب کرد؛ بنی صدر با وجود اینکه احتمال تجاوز خارجی به کشور وجود داشت و امنیت ضعیفی در مرزها وجود داشت، از تجهیز و توسعه بسیج خودداری کرد. در این برهه زمانی، تفکرات لیبرالی در مقابل بسیج آغاز شد و به همین واسطه خیانت های بزرگی علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی صورت گرفت.
کوثری با بیان اینکه این تفکر مخرب، امروز هم در دولت وجود دارد، افزود: متأسفانه دولت تدبیر و امید با تفکر وابستگی، خوش بینی و خوشخیالی به غرب و آمریکا و با تصور اینکه آنها می توانند مشکل ملت ایران را حل کنند، در حال خوش خدمتی به غرب است. امروز می بینیم همان راهی که بنی صدر 36 سال پیش طی کرده بود و آسیب هایی را به نیروهای انقلابی کشور وارد کرد را امروز دولت ما دنبال می کند و به صراحت می بینیم که مسؤولین دولتی به ضدیت با بسیجی می پردازند که حضرت امام (ره) فرمان تشکیل و توسعه آن را صادر کرده بودند.
وی بسیج را بازوان انقلاب خواند و گفت: این بسیج بود که در تمامی صحنه های تاریخ انقلاب با قدرت توانست در برابر توطئه های دشمن بیاستد و آنها را خنثی سازد. صهیونیسم جهانی همواره در تلاش بوده است تا بسیج را از نظام جدا کند که این نقشه شوم با تدابیر هوشمندانه امام خمینی و رهبر معظم انقلاب نقش بر آب شده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه اذعان داشت: حضور بسیج همیشه حلال مشکلات بوده است، بنده به جرأت می توان بگویم که در زمان جنگ تحمیلی، چنانچه بسیج در کنار ارتش و سپاه قرار نمی گرفت، نمی توانستیم دشمن بعثی را از کشور بیرون برانیم؛ این نقش نیروهای با انگیزه الهی بسیج که اخلاص عملشان زبانزد بود باعث شد آن حماسه بزرگ دفاع مقدس بوجود بیاید.
وی با اشاره به نقش بسیج در عرصه های سازندگی، اظهار داشت: نیروهای مؤمن و انقلابی بسیج همواره در راه رشد و آبادانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنند، بسیج در کمک به محرومین و مستضعفین در دورترین نقاط کشور فعال بوده و این بسیار ارزشمند است؛ فعالیت های بسیج محدود به عرصه های امنیتی و سازندگی نمی شود بلکه این نیروی با نشاط مردمی در تمامی عرصه ها ورودی موفق داشته است، ما یادمان نمی رود سالی که بسیج به کمک وزارت بهداشت شتافت و با طرح واکسیناسیونی که در عرض چند روز در کل کشور اجرا شد، جامعه را از یک تهدید بهداشتی و درمانی بزرگ نجات داد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مقابله با توطئه های دشمن از جمله اهداف اصلی بسیج است، خاطرنشان کرد: بسیج در کنترل و مهار فتنه 88 نقشی محوری ایفا کرد و از طرفی هم این بسیجیان بودند که حماسه بزرگ 9 دی را رقم زدند تا ریشه فتنه برچیده شود؛ با این وجود دولت به اصالت این نیروی انقلابی و همیشه در صحنه بی توجه است.
وی به بی توجهی دولت یازدهم به بسیج در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود: در ماده 197 برنامه پنجم توسعه، مستقیما برای بسیج تعیین و تکلیف شده بود و در ماده 196 نیز در قالب تقویت بنیه دفاعی کشور صحبت شده بود، یعنی این دو ماده در برنامه پنجم توسعه برای تقویت بسیج تدوین شده بودند، اما در برنامه پنج ساله ششم توسعه، دولت بسیج را بطور کلی حذف کرده است که باید گفت در اصل مردم را حذف کرده چرا که بسیجیان همان آحاد مردم هستند.
کوثری تصریح کرد: این برنامه به گونه ای تدوین شده است که گویی نویسندگان آن در کشور حضور ندارند و از بیگانگان و دشمنان انقلاب برای حذف بسیج دستور گرفته اند، حتی در احکام دایمی هم که به عنوان مقدمه برنامه ششم که دولت برای مجلس فرستاده نیز در بررسی هایمان اصلا از دفاع و امنیت چیزی مشاهده نکردیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی حذف بسیج از برنامه ششم توسعه را یک اقدام حساب شده دانست و گفت: به نظر من این یک اقدام حساب شده از طرف استکبار جهانی است که متأسفانه دولت مردان ما به آن بی توجه بوده اند؛ من دعا می کنم که انشاءالله بی توجهی های صورت گرفته غیرعمدی بوده باشد اما باید گفت که حداقل بین کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و کارشناسان دولت قطعا قصد و عمدی وجود داشته در این کار و متأسفانه مسولان مربوطه این را پیگیری نکرده اند.
وی با اشاره به مظلومیت بسیج در این برنامه، تأکید کرد: بسیج به این مسائل توجهی نمی کند، چراکه می دانیم مردم عاشق نظامشان و عاشق ولایت هستند و با محدودیت ها و فشار هم به کار خود ادامه می دهند.
کوثری در ادامه حذف بسیج از برنامه ششم توسعه را مصداق نفوذ خواند و گفت: آن نفوذی که رهبری هشدار داده بودند همین ها است، یعنی عدم توجه به نیروهای انقلابی، مردمی و افرادی که می خواهند برای سربلندی انقلاب و نظام افتخار آفرینی کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه مجلس پیگیر چرایی حذف بسیج از برنامه ششم توسعه خواهد بود، گفت: انشاءالله خود دولت این ضعف برنامه ششم را تا قبل از اتمام تعطیلات مجلس اصلاح می کند، البته ما می دانیم که دولت نمی خواهد مجلس نهم پیگیر برنامه ششم توسعه باشد و قصد دارد که کار به مجلس بعد سپرده شود و با این خیال که مجلس دهم تابع دولت به اصطلاح راستگو است، می خواهد این برنامه در مجلس بعد به تصویب برسد.
وی به شعار دولت راستگویان اشاره کرد و اذعان داشت: علی رغم شعار دولت یازدهم، باید گفت که دولت یازدهم نسبت به دولت های قبلی بسیار دروغگوتر است. امروز موجی از بد بینی در بین مردم نسبت به دولت بوجود آمده است، دولت مراقب باشد کاری نکند که مردم انقلابی ایران نسبت به آنها کاملا بدبین و بی اعتماد شوند.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان با بیان اینکه هنوز بحث های بررسی برنامه پنج ساله ششم در کمیسیون تلفیق آغاز نشده است، تصریح کرد: قطعا ما این مسئله را در اولین جلسه کمیسیون که با حضور برخی مسؤولین دولت از جمله آقای نوبخت برگزار می شود مطرح خواهیم کرد و از دولت مطالبه می کنیم تا آنها خیال نکنند که ما نسبت به این مسئله مهم بی تفاوتیم؛ ما به عنوان یک بسیجی و خادم مردم پیگیر این موضوع می شویم تا حداقل همانند برنامه پنجم در قالب یک یا دو ماده در کل برنامه ششم آورده و تصویب شود.
دیدگاه شما