اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. دى 1393 - 6:40   |   کد مطلب: 9432
تنها چند روز پس از ارسال نامه مطالبات مردم به شهرداری از سوی شورای شهر، استاندار همدان در نخستین روز هفته همزمان بل انتشار نامه 36 بندی میهمان شورایی‌ها شد تا دیداری که مدت‌ها وعده انجام آن داده شده بود، انجام شود.

به گزارش صبح الوند به نقل از همدان پیام، پیش از این شورایی‌ها چندین‌بار به دیدار استاندار رفته بودند و مسائل شورا را مطرح كرده و از استاندار علاوه بر اعلام همراهی و همدلی برای توسعه همدان تأکیداتی بر همدلی بیشتر شورا شنیده بودند. این‌بار نیز استاندار در صحن علنی شورا ضمن شنیدن سخنان اعضا سخن همیشگی خود را در تسهیل ارائه خدمات به مردم در افزایش رضایتمندی شهروندان همدان از شورا و شهرداری تکرار کرد تا تأکیدی کرده باشد بر تقاضای شورا در نامه 36 بندی به شهرداری که هدف آن را افزایش رضایتمندی عنوان کرده بودند.
استاندار که شهر همدان را به عنوان مرکز، ویترین و تابلویی برای استان می‌داند، به شورایی‌ها توصیه کرد که در راه زیباسازی و توسعه آبادانی این شهر از هیچ تلاشی دریغ نکنند؛ زیرا جذب سرمایه‌گذار برای توسعه، ارتباط بسیاری به ارائه تابلو و ویترین زیبایی از استان دارد. در این دیدار تنها مسائل همدان مطرح نشد و استاندار با توجه به حساسیت به وجود آمده این روزها درباره آینده غار علیصدر و چگونگی سپردن آن به سرمایه‌گذار، صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی، راه‌آهن، سفر مسئولان به همدان، توانمندسازی حاشیه شهر، گردشگری استان، انتظارات از مدیران، بی‌توجهی به شایعه‌ها، استادیوم علمی دانشگاه بوعلی و بودجه سال 94 نیز سخن گفت تا از این فرصت هم برای ایجاد همدلی و همراهی بیشتر در توسعه استان بدون حضور خبرنگاران استفاده کرده باشد.
استاندار همدان با بيان اينكه شوراي اسلامي شهر همدان مي‌تواند نقش بسزايي در توسعه شهر و استان داشته باشد، گفت: همدان نخستين شهر دنياست كه به نام شهر و مدنيت به ثبت رسيده است و توسعه و آباداني آن نيز نيازمند همكاري و كمك تمامي ارگان‌ها و سازمان‌هاست.
در این نشست که شاید یکی از دلایل حضور افتتاح صحن علنی شورا بود، استاندار همدان مثل همیشه به موضوع سرمایه‌گذاری اشاره كرد و افزود: به هیچ کسی و هیچ سازمانی اجازه مانع‌تراشی در سرمایه‌گذاری را نمی‌دهم، البته کسی هم این قصد را در استان ندارد. محمدناصر نیکبخت این را هم گفت که هرکس جلوي توسعه را بگیرد توسط مردم حذف خواهد شد.
محمدناصر نيكبخت استان همدان را شايسته‌ترين استان براي توسعه و پيشرفت در كشور دانست و اضافه كرد: استان و شهر همدان ظرفيت توريسم‌پذيري و جذب سرمايه‌گذار را دارد.
اين‌ گونه که روابط عمومی شورای شهر همدان گزارش داده است، نيكبخت به سابقه تاريخي و آثار ثبت‌شده پايتخت تاريخ و تمدن ايران‌زمين اشاره كرده و گفته است: زيرساخت‌هاي گردشگري و سرمايه‌گذاري بايد در همدان فراهم شود.
وي با بيان اينكه همدان مي‌تواند استان نخست در توسعه و گردشگري باشد، افزود: مديران استان نبايد خود را دست‌كم بگيرند، بلكه بايد با برنامه‌هاي مناسب زمينه‌هاي تحقق صنعت گردشگري را تسهيل و روانسازي كرد.
استاندار همدان با اشاره به تأكيدات و شعارهاي خود در زمينه حمايت و جذب سرمايه‌گذاران اظهار كرد: اين شعارها تحقق نمي‌يابد مگر با كمك و همكاري ديگر ارگان‌ها به‌ويژه شوراي اسلامي شهر همدان، زيرا به تنهايي نمي‌توان كاري را پيش برد.
نيكبخت ادامه داد: در امر توسعه اقتصادي و عمران شهري، اجازه مانع‌تراشي به هيچ سازماني را نمي‌دهيم.
وي همچنين با اشاره به غيربومي بودن خود در همدان اظهار كرد: بنده خود را غيربومي نمي‌دانم، بلكه تصورم اين است كه همدان امانتي از مردم در دست ماست كه بايد در راستاي توسعه و آباداني آن تلاش كنيم.
نيكبخت با اشاره به اينكه عمر مديريت و پست‌ها كوتاه است و بايد به فكر ماحصل كار خود بود، افزود: تمامي اعضاي شوراي اسلامي شهر همدان افرادي صاحبنظر و دلسوز هستند و ما نيز در خدمت‌رساني به مردم هر جايي كه لازم باشد شورا را كمك خواهيم كرد.
مدير ارشد استان همدان از پيگيري‌هاي استانداري براي ساماندهي حاشيه شهر و توانمندسازي‌ها خبر داد و اضافه كرد: ايجاد كنارگذر غربي و شرقي نيز در دست پيگيري است كه درخواست آن را به مجلس شوراي اسلامي داده‌ايم و به نتيجه رساندن اين موضوع، نيازمند پيگيري نمايندگان مجلس است.
نيكبخت در ادامه در پاسخ به سؤال يكي از اعضاي شوراي شهر مبني بر واگذاري غار عليصدر به بخش خصوصي اظهار كرد: عليصدر يك مزيت و فرصت گردشگري و توريستي استان است كه داراي طرح جامعه گردشگري بوده و هم‌اكنون مشتريان زيادي نيز براي سرمايه‌گذاري دارد، اما قرار نيست با وجود تقاضا چوب حراج به آن بزنيم بلكه براي توسعه استان بايد از ظرفيت آن استفاده كنيم.
وي با تأكيد بر اينكه براي جذب سرمايه‌گذار بايد افق و ديد بلندي داشت، افزود: بايد با كمك هم برچسب نبود حمايت و همراهي استان با سرمايه‌گذار را برداشت. وي با اشاره به اينكه همدان پيشاني استان است و بايد متناسب شايستگي‌اش براي آن كار كرد، يادآور شد: فرصت براي كار كردن فراهم است.
استاندار همدان با بيان اينكه مديران نبايد در كارهاي خود مقطع‌نگر، تنگ‌نظر و كوته‌نظر باشند، گفت: در افق و توسعه شهر بايد بلندپرواز بود.
نيكبخت همچنين با تأكيد بر اينكه بايد از اتكاي درآمدهاي موردي، كوچك و يكبار مصرف پرهيز كرد، افزود: از سرمايه‌گذاران بايد به خوبي استقبال كرد تا آنها به عنوان رسولاني براي ديگر سرمايه‌گذاران باشند.
وي خطاب به اعضاي شوراي شهر تأكيد كرد: در جذب سرمايه‌گذار نگران نباشيد و در زمينه مسائل قانوني شجاعانه وارد شويد.
تعامل خوبي بين شورا، شهرداري و استانداري وجود دارد
معاون عمراني استاندار همدان هم با بيان اينكه مقرر شده مشاور طرح جامعه شهر همدان انتخاب شود، اضافه كرد: نياز است در كنار تنظيم طرح جامع، بعضي از قسمت‌هاي شهر هر چه سريع‌تر تعيين تكليف شوند.
محمودرضا عراقي از تجميع توانمندسازي و بازسازي مناطق و بافت فرسوده در يك كميسيون خبر داد و گفت: رياست اين كميسيون در استان بر عهده استاندار و در شهرستان‌ها بر عهده فرمانداران است كه به صورت سامانه تشكيل مي‌شود.
در ادامه رئيس شوراي اسلامي شهر همدان بيان كرد: مديران موفق چرخ‌هاي يك نظام را به حركت درمي‌آورند.
علي‌اكبر نظري از تصويب 520 مصوبه در سال 92 در شوراي شهر خبر داد و افزود: سال 93 نيز 387 مورد در شورا به تصويب رسيده كه همه اينها براي رفع مشكلات و خدمت‌رساني به جامعه اسلامي بوده است.
وي با اشاره به اينكه در هر نظامي نخبگان و مديران ارشد هستند كه هدايت جامعه را بر عهده مي‌گيرند، افزود: تغييرات خوب استان همدان ماحصل حضور مديران ارشد دلسوز و موفق است.
وي با اشاره به تأكيدات استاندار همدان مبني بر توجه به حوزه گردشگري و جذب سرمايه‌گذار اضافه كرد: شورا نيز در اين راستا به تشكيل كميسيون اقتصاد، سرمايه‌گذاري و گردشگري اقدام كرد كه تاكنون نيز نتايج قابل توجهي در اين كميسيون حاصل شده است.
رئيس شوراي اسلامي شهر همدان با انتقاد از وضعيت نامشخص حدود 16 هزار واحد تجاري در همدان گفت: لازم است براي تثبيت تجاري اين واحدها اقدامات مناسبي انجام شود.
نظري همچنين از نبود پرداخت مطالبات شهرداري از سوي دستگاه‌هاي اجرايي انتقاد كرد و افزود: همچنين دولت به تعهدات خود در زمينه بافت فرسوده عمل نكرده به‌گونه‌اي كه شهرداري همدان حدود 47 ميليارد ريال چك‌هايي كه از مردم گرفته شده بود را بازگردانده در حالي كه در اين زمينه دولت پرداختي به شهرداري نداشته است. وي بر ايجاد كمربندي در خروجي‌هاي شهر جهت تردد خودروهاي سنگين تأكيد كرد و خواستار اختصاص منابع ملي براي پروژه‌هاي شهري شد.
رئیس شورای شهر همدان در پایان تأكيد كرد که باید كلانشهر شدن همدان تعيين تكليف شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان