به گزارش صبح الوند، به نقل از خبرگزاری ایرنا، حمید شیرازیانی اظهار کرد: در راستای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی و برچیدن بخاری های نفتی و گازسوز، اقدام خوب و موثری انجام شده و استان همدان در این راستا پیشتاز و پیشقدم است.
وی ادامه داد: منابع ملی هر سال به طور مستمر برای استاندارد سازی سیستم های گرمایشی مدارس تخصیص می یابد و رفع کامل مشکل تاسیسات موتورخانه های مدارس در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: منابع ملی همدان به دلیل سردسیر بودن در شرف ابلاغ است و امیدوارم تا قبل از فصل سرما بتوانیم اقداماتی در راستای رفع مشکلات تاسیسات موتورخانه های مدارس انجام دهیم، قراردادها منعقد شود و بخش عمده مشکلات مدارس را حل کنیم.
اجرای ۴۰۰ طرح عمرانی
شیرازیانی با بیان اینکه اداره کل نوسازی مدارس در سطح استان بیش از ۴۰۰ طرح عمرانی از بخش های مختلف در دست اجرا دارد ادامه داد: ۱۸۱ طرح عمرانی از ردیف اعتبارات استانی و تملک دارایی ها تامین می شود و در دستور کار قرار دارد و بیش از ۲۱۶ طرح از محل اعتبارات ملی استان در دست اجرا است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: اقدامات این اداره کل در راستای تامین فضاهای دانش آموزی در سطح استان، ساخت مدارس، ساخت فضاهای ورزشی و فرهنگی، کانون های فرهنگی، استخرهای دانش آموزی و تعمیرات اساسی در دستور کار این اداره کل است.
شیرازیانی اظهار کرد: هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار استانی در سال گذشته به این اداره کل مصوب شد که ۹۳۰ میلیارد ریال از آن تخصیص یافت.
وی ادامه داد: همچنین در سطح ملی این اعتبار بیش از چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال مصوب شد که حدود سه هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال تخصیص دریافت شد و در مجموع در سطح استان برای اقدامات و اجرای طرح های این اداره کل بیش از نیم همت، پنج هزار میلیارد ریال دریافت شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: ۸۰ طرح آموزشی با ۸۱۷ اتاق و کلاس درس در زیربنای بیش از ۷۲ هزار متر مربع و با هزینه چهار هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال از سه سال گذشته تاکنون تحویل مجموعه آموزش و پرورش استان شده است.
شیرازیانی افزود: بر همین اساس سرانه دانش آموزی و فضای آموزشی از ۴.۷ به ۴.۹ ارتقا یافته و بخشی از مشکلات آموزش و پرورش با تحویل این پروژه ها حل شده است.
وی اظهار کرد: بیش از ۹۰۰ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی، اداری، کلاسی، هنرستانی، دیتا، کامپیوتر و نیازهای آموزشی مدارس از سوی این اداره کل سال گذشته خریداری و تحویل آموزش و پرورش استان شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: هر ساله برای آسفالت ریزی محوطه مدارس و خرید ایزوگام از منابع قیر تهاتری اعتبارات چشمگیری دریافت می کنیم که بعد از برداشت از پالایشگاه، حمل به کارخانه قیرسازی و انجام فرایندهای لازم در راستای انعقاد قرارداد، آسفالت ریزی، محوطه سازی مدارس و خرید ایزوگام انجام می شود.
افزایش تعهد خیران از ۶۰۰ میلیارد ریال به هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال
شیرازیانی افزود: مجمع خیران مدرسه ساز از سال ۷۷ تاکنون در کنار این اداره کل فعالیت دارند و بخشی از مشکلات فضاهای آموزشی توسط خیران مدرسه ساز حل می شود.
وی ادامه داد: اعتباراتی که دولت برای توسعه فضاهای آموزشی پیش بینی می کند محدودیت دارد اما برگزاری جشنواره های سالانه مجمع خیران مدرسه ساز این اداره کل را از خدمات ارزنده بهره مند می کند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان اظهار کرد: از بیست و سومین جشنواره خیران مدرسه ساز تا بیست و ششمین جشنواره در خردادماه امسال تعهد کمک خیران از ۶۰۰ میلیارد ریال به هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.
شیرازیانی گفت: در راستای بحث استفاده از ظرفیت مسوولیت اجتماعی شرکت ها، کارخانه ها، بانک ها و موسسات توانمند که می توانند کمک حال اداره کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش باشند طرح هایی در حال اجرا است که شرکت ها، کارخانه ها و بانک ها متولی ساخت آن شدند.
خیران برای رفع مشکلات تعلیم و تربیت وارد عرصه مدرسه سازی شوند
وی با تاکید بر لزوم تکمیل پروژههای آموزشی نیمهتمام از همه خیران دعوت کرد برای ساختن آینده دانش آموزان استان و رفع مشکلات تعلیم و تربیت وارد عرصه مدرسه سازی شوند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان ادامه داد: برای ساخت مدارس اگر خیِری اعلام آمادگی و تا میزان ۵۰ درصد از هزینه ساخت مدرسه را سهم آوری کند دولت نیز به همان میزان تامین اعتبار می کند، طرح با اولویت ساخت توسط آموزش و پرورش پیگیری می شود و طی مدت یک تا ۲ سال به بهره برداری می رسد.
حدود ۳۲۴ هزار دانش آموز در ۲ هزار و ۶۰۰ واحد آموزشی استان همدان تحصیل می کنند.
دیدگاه شما