به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، فاضل عبادی در کارگروه رسانه استان همدان با بیان اینکه وام قرضالحسنه برای خبرنگاران پیگیری میشود، اظهار کرد: 82 نشریه در استان همدان دارای مجوز هستند که 1.3 درصد نشریات کشور را شامل میشوند.
وی با اشاره به اینکه 16 دفتر نمایندگی خبرگزاری معادل 38 درصد خبرگزاریهای کشور در همدان فعال هستند، افزود: از 324 پایگاه خبری موجود در کشور 16 پایگاه متعلق به استان است و 30 نشریه نیز دارای نمایندگی هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان با بیان اینکه 313 نفر عضو سامانه سمان هستند، تصریح کرد: 158 نفر از این تعداد مرد و 175 نفر زن هستند که 116 نفر به تأیید معاونت رسیده و مابقی در دست بررسی است.
وی با تأکید بر اینکه 270 خبرنگار عضو صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامهنگاران هستند، ادامه داد: 150 نفر دارای بیمه و 80 نفر نیز بیمه تکمیلی دارند و در حال حاضر بیمه شده جدید نداریم و افرادی که قبلاً بیمه شدند با مشکلی مواجه نخواهند بود.
عبادی از برگزاری جشنواره مطبوعات در سال آینده همزمان با روز خبرنگار خبر داد و گفت: آموزش خبرنگاران، برگزاری انتخابات خانه مطبوعات، اخذ وام قرضالحسنه و مسکن خبرنگاران از جمله اقداماتی است که در دست پیگیری است.
ادارات دولتی طبق قانون هزینه آگهیها را بپردازند
رئیس خانه مطبوعات استان همدان نیز با تشکر از مسئولان به دلیل رفع مشکلات تعاونی مسکن مطبوعات، اظهار کرد: بخشی از کار باقی مانده که امید است آن هم با مساعدت مسئولان برطرف شود.
محمدرضا عارف در ادامه به مسئله چاپ آگهیها در نشریات نیز اشاره کرد و افزود: استان همدان چندان از ظرفیت بازار آزاد و مجموعههای تجاری و بازرگانی برخوردار نیست که مطبوعات آن بتوانند به آنان اتکا کنند، به همین دلیل به ادارات دولتی وابستگی پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه برخی از ادارات قیمت مصوب وزارت ارشاد و اداره کل ارشاد استان را بابت آگهیها نمیپردازند، تصریح کرد: اگر همین قانون توسط ادارات اجرا شود مطبوعات با مشکلات کمتری میتوانند به حیات خود ادامه دهند.
رئیس خانه مطبوعات تأکید کرد: اگر مشکلات مالی مطبوعات باقی بماند در ارائه مجوز به نشریات جدید چندان توفیقی حاصل نخواهد کرد.
دیدگاه شما