به گزارش صبح الوند به نقل از هگمتانه، با توجه به برگزاري جلسات مستمر كميسيون خدمات شهري، حمل و نقل و ترافيك و محيط زيست با معاونتهاي حمل و نقل و ترافيك، خدمات شهري و سازمانهاي زيرمجموعه اين معاونتها، نتايج اين جلسات مصوباتي بوده كه بايد توسط شهرداري طي يكسال صورت ميگرفت كه در راستاي بررسي وضعيت اجراي مصوبات جلسه جمعبندي عملكرد معاونتهاي اين حوزه توسط كميسيون خدمات شهري برگزار شد و هر يك از معاونان و مديران مربوطه سازمانها به بيان اجراي مصوبات يا دليل عدم اجراي برخي از آنها پرداختند.
در اين جلسه رئيس كميسيون خدمات شهري، حمل و نقل و ترافيك و محيط زيست شوراي اسلامي شهر همدان ضمن تشكر از تلاش شبانهروزي نيروهاي شهرداري در ارائه خدمات به شهروندان اظهار كرد: عليرغم اينكه عملكرد يكساله معاونتهاي خدمات شهري و حمل و نقل و ترافيك شهرداري نسبتاً مناسب بوده اما بايد در راستاي رفع نواقص در جهت ارائه خدمات بهتر به مردم اقدام كرد.
كامران گردان بررسي نتايج مصوبات كميسيون خدمات شهري و حمل و نقل و ترافيك را از وظايف اصلي شورا بيان كرد و افزود: اقداماتي كه مديريت شهري انجام ميدهد بايد به صورت كامل اجرايي شود چرا كه نقص در اجراي طرحها شكست ديگر فعاليتها و اقدامات را به دنبال دارد.
وي با بيان اينكه موفقيت سازمانهاي زيرمجموعه شهرداري در گرو حمايت و پشتيباني شورا و مديريت شهري است، اضافه كرد: ضروري است شهرداري در تدوين برنامه زمانبندي شده اجراي مصوبات دقت كافي را داشته باشد.
رئيس كميسيون خدمات شهري شوراي اسلامي شهر همدان با اشاره به عملكرد سازمان تاكسيراني اظهار كرد: خروج تاكسيها از ابتداي خيابانهاي اصلي شهر بايد در دستور كار اين سازمان قرار گيرد.
كامران گردان بر افزايش دوربينهاي كنترل ترافيك در سطح شهر تأكيد كرد و افزود: مركز كنترل ترافيك علاوه بر رصد تردد خودروها در موارد ديگري همچون رصد اجرايي پروژهها، نحوه ارائه خدمات شهري و جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز بسيار تأثيرگذار است.
گردان مكانيزه كردن پلهاي عابر پياده را ضروري دانست و گفت: لازم است پلهايي كه مكانيزه شدهاند هر چه سريعتر راهاندازي شوند.
وي از راهاندازي بخش حقوقي كنترل نظارت شهرداري همدان خبر داد و يادآور شد: اخيراً ساخت و سازهاي غيرمجاز افزايش داشته كه لازم است سازمان كنترل نظارت در اين زمينه با قوت وارد شود.
گردان، حوزه معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري را يكي از پركارترين بخشهاي شهرداري دانست و افزود: تحقق اهداف مديريت شهري در ارائه خدمات و انجام وظايف خود نيازمند مشاركت شهروندان است.
وي در بررسي اجراي مصوبات سازمان زيباسازي اظهار كرد: اخيراً تحول خوبي در فعاليت اين سازمان صورت گرفته اما انتظار ميرود با توجه به توانمندي و توانايي مديريت سازمان اقدامات بيشتر و مؤثرتري در راستاي زيباسازي شهر انجام شود.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين جلسه عملكرد سازمان زيباسازي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: تزئينات شهري از جمله مواردي است كه مورد توجه آحاد مردم بوده لذا بايد بيشتر به اين موضوع پرداخته شود.
به گفته محمد تبريزي در راستاي حمايت سازمانهاي زيرمجموعه شهرداري لازم است بخشي از مبالغ حاصل از صرفهجويي هزينهها را در اختيار اين سازمانها قرار داد.
تبريزي با اشاره به مقوله فرهنگسازي در زمينه نحوه تبليغات متعارف در محيط شهري، تأكيد كرد: امحاء ديوارنويسيهاي نامتعارف از برنامههاي سازمان زيباسازي است اما اجراي كامل طرح نيازمند منابع مالي است كه براين اساس بايد در تحقق اين امر كمكهاي مالي براي سازمان در نظر گرفته شود.
علياكبر نظري عضو شوراي اسلامي شهر همدان نيز خطاب به سازمان پاركها و فضاي سبز شهرداري اظهار داشت: با توجه به شرايط اقليمي همدان نياز است از درختان و گونههاي بومي در ايجاد فضاي سبز استفاده شود.
نظري ضمن تأكيد بر ساماندهي وروديهاي شهر افزود: همدان با داشتن قدمت و پيشينه تاريخي داراي 11 اسم مختلف است كه سازمان زيباسازي ميتواند در وروديهاي شهر از اين اسامي براي معرفي همدان به مسافران استفاده كنند.
در ادامه اين جلسه هر يك از معاونان و مديران سازمانهاي زيرمجموعه شهرداري به ارائه نتايج اجراي مصوبات مربوطه پرداختند كه در اين زمينه مديرعامل سازمان پسماند از تفكيك زمين 203 هكتاري سايت بازيافت زباله خبر داد و گفت: تا پايان هفته جاري كار فوندانسيون سولههاي اين سايت شروع ميشود.
بابك آزاد با بيان اينكه ماشينآلات مربوط به سايت بازيافت در كارخانه مربوطه در حال ساخت است، افزود: فعاليت كارخانه بازيافت زباله تا قبل از شروع فصل زمستان آغاز خواهد شد كه همزمان با آن برنامه تفكيك از مبداء نيز شروع ميشود.
از مصوبات مهم ديگري كه در اين جلسه مطرح شد بحث ميدان بار جديد بود كه مديرعامل سازمان ميادين ميوه و ترهبار در اين خصوص اظهار كرد: ديواركشي پروژه، دي ماه سال گذشته انجام شده و تفاهمنامه فضاي سبز حاشيهاي آن نيز به پايان رسيده است.
به گفته محمد قديمي در احداث ميدان بار جديد تنها سازمان ميادين ميوه و ترهبار دخيل نبوده و اجراي اين طرح 100 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد.
گفتني است، در بررسي كلي 80 درصد مصوبات كميسيون خدمات شهري، حمل و نقل، ترافيك و محيط زيست شوراي اسلامي شهر همدان اجرايي شده و مابقي در دست اقدام است.
دیدگاه شما