اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

4. شهريور 1393 - 5:09   |   کد مطلب: 7513
به مناسبت هفته دولت 15 طرح عمرانی در سطح شهرستان همدان با حضور فرماندار همدان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، فرماندار همدان در آیین بهره‌برداری از 15 طرح عمرانی شهرستان، گفت: برای اجرای این طرح ها اعتباری افزون بر 121 میلیارد و 76 میلیون ریال تخصیص داده شده که تعداد 10 پروژه توسط دهیاری‌ها اجرا شده است.

علی تعالی با بیان اینکه طرح‌های اجرا شده شامل احداث ساختمان دهیاری روستاهای ابرو، ارزانفود ، وفرجین و روستای یسرلو و دشته در بخش شراء است، اظهار داشت: بهره‌برداری از طرح‌های پارک روستای توییجین، غسال‌خانه روستای وفرجین، دیوارکشی در گورستان روستاهای میلاجرد، خیرآباد، رزج و جدول‌کشی روستای عبدالرحیم بخش شراء از دیگر پروژه‌ها به شمار می‌آید.

وی همچنین بیان کرد: پروژه‌های گازرسانی به روستای شیرآباد، خانه بهداشت و پروژه بهسازی روستای حسن‌آباد، پرورش بلدرچین در روستای یکن‌آباد و پروژه برق‌رسانی به شهرک آفتاب مریانج نیز امروز به بهره برداری رسید.

تعالی درباره پروژه گازرسانی به روستای شیرآباد اذعان کرد: 98 درصد جمعیت روستایی شهرستان همدان از نعمت گاز برخوردارند و برنامه‌ریزی‌های لازم برای گازرسانی 2 درصد باقیمانده نیز انجام شده است.

وی افزود: از 13 میلیارد و 600 میلیون ریال اعتبارات ماده 180، نزدیک به 92 درصد برای پروژه‌های راه‌سازی، آبرسانی و بهسازی بخش‌های روستایی و کمتر برخوردار هزینه شده است.

تعالی گفت: دولت درصدد است که بیشترین تلاش را برای عمران و آبادانی روستاها انجام دهد تا بدین طریق مانع از مهاجرت روستائیان به شهر و ماندگاری در روستاها و بخش کشاورزی شود.

وی همچنین در خصوص افتتاح پروژه پرورش 2 هزار قطعه‌ای بلدرچین در روستای یکن‌آباد تصریح کرد: از بسیج سازندگی و دفتر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنیم که این بودجه‌ها را در اختیار ما قرار دادند.

تعالی ادامه داد: کسب و کارهای کوچک علاوه بر اینکه بازده خوبی دارد، برای افراد بیشتری در روستاها خود اشتغالی ایجاد می‌کند.

فرماندار همدان پایداری روستاها را در گرو ایجاد کسب و کار و مشاغل کوچک دانست و اذعان داشت : عمده هدف دولت ایجاد اشتغال است به‌طوریکه اقلیم همدان برای پرورش زنبور عسل، تولید عسل، فرآورده‌های لبنی، گوشتی و بلدرچین بسیار مناسب است.

وی گفت: با سرمایه کمی افراد زیادی تحت پوشش اشتغال قرار می‌گیرند و بازده خوبی هم نصیبشان می‌شود.

تعالی در مورد احداث بناهای دهیاری‌ها اظهار داشت: با توجه به تاکیدات دولت به توسعه مناطق روستایی، افتتاح این دهیاری‌ها در دستور کار قرار داده شده تا شاهد خدمات‌رسانی مطلوب‌تر به روستاییان باشیم.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان همدان نیز در خصوص پروژه بهسازی روستای حسن‌آباد گفت: از جمله اقدامات انجام شده در سال‌های 90 تا 92، اجرای 330 متر کانال سرپوشیده، 350 متر جدول‌گذاری، 600 متر زیرسازی، 300 متر جابجایی شبکه برق و 4500 مترمربع آسفالت است.

نقی پور قاسمی تعداد تسهیلات پرداختی به مردم برای احداث بنا از ابتدا تاکنون را 213 فقره و تعداد اسناد مالکیت صادره را 37 جلد اعلام کرد.

وی آغاز پروژه‌ها را از سال 90 اعلام کرد و افزود: چهار هزار و 428 نفر و تعداد 864 خانوار در این روستا زندگی می‌کنند.

وی همچنین از خانواده‌های ساکن در منازل فاقد پروانه خواست تا هرچه سریع‌تر نسبت به اخذ مجوزهای لازم برای دسترسی به امکانات و امتیازهای آب و فاضلاب اقدام کنند.

معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در مراسم افتتاح مرکز بهداشت روستای حسن‌آباد گفت: کل مبلغ هزینه شده برای این پروژه تا مرحله بهره‌برداری یک میلیارد و 200 میلیون ریال بوده و سال آغاز این پروژه ابتدای سال 93 بوده است.

حسین عرفانی افزود: این پروژه در مساحتی افزون بر 115 مترمربع احداث شده است و با دو نیروی بهورز، یک پزشک و یک ماما جمعیت روستای حسن‌آباد را تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: میزان 400 میلیون ریال از اعتبارات این پروژه را بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) از محل محرومیت‌زدایی تامین کرده، 800 میلیون ریال از محل اعتبارات منابع انسانی و 71 میلیون و 500 هزار ریال از محل اعتبارات بیمه روستایی برای تجهیزات این پروژه هزینه شده است.

وی با بیان اینکه این مرکز تحت پوشش مرکز بهداشت سمیعی 9 به شمار می‌رود و آخرین مرکز بهداشت احداث شده در بخش روستایی شهرستان همدان است، تصریح کرد: 58 مرکز بهداشت روستایی در شهرستان همدان احداث شده است و تمام روستاهای دارای جمعیت بیش از 500 نفری خانه بهداشت دارند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان نیز در خصوص احداث پروژه 2 هزار قطعه‌ای پرورش بلدرچین روستای یکن‌آباد گفت: این پروژه با میزان 310 میلیون ریال سرمایه در زمینی به مساحت 200 مترمربع احداث و برای 2 نفر اشتغال ایجاد شده است.

جواد رشیدی افزود: زمان اجرای این پروژه یک سال بوده است و سالانه 360 هزار تخم بلدرچین و 340 کیلوگرم گوشت بلدرچین تولید می‌کند.

مدیر امور برق ناحیه یک همدان نیز در خصوص پروژه برق‌رسانی به شهرک آفتاب مریانج گفت: یک میلیارد و 200 میلیون ریال برای اجداث این پروژه هزینه شده و 300 متر خط 20 کیلووات آمپر هوایی، نصب ترانس 315 کیلووات آمپر، احداث 100 متر شبکه فشار ضعیف زمینی، احداث 3300 متر فشار ضعیف هوایی ازجمله اقدامات انجام شده است.

شیرزاد جمشیدی افزود: در این ناحیه 270 خانوار قرار است ساکن شوند و بزودی سایر امکانات رفاهی و معیشتی نیز برای این بخش احداث می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: تمامی اعتبارات برای افتتاح سایر پروژه‌های برق‌رسانی به روستای احمدآباد تپه(قهاوند)، مشترکان پشت پمپ بنزین مریانج، متقاضیان متفرقه شهری همدان، متقاضیان متفرقه روستاهای تابعه، متقاضیان متفرقه چاه‌های آب کشاورزی و رفع ضعف ولتاژ انتهای خیابان جوادیه و روستای برفجین و برقراری انشعابات جدید 17 هزار و 940 میلیون ریال است.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان