به گزارش صبح الوند، علی تعالی در كارگروه تنظيم بازار شهرستان همدان با اشاره به اينكه همدان استاني گردشگري است، ابراز داشت: استان همدان در فصل تابستان وضعيت متفاوتتري نسبت به شهرهاي ديگر دارد و در همه بخشها و كالاها با افزايش تقاضا مواجه ميشويم.
وي ادامه داد: ستاد تنظيم بازار شهرستان بايد خيلي فعال باشد و جلسات به شكلي منظم و منسجم برگزار شود تا براي هردو جامعه هدف ساكنان همدان و مسافران نتايج مطلوبي داشته باشد.
فرماندار شهرستان همدان با بيان اينكه طبق آمار 800 هزار مسافر در چهار روز تعطيلات ايام عيد فطر به همدان مسافرت كردند، اضافه كرد: در روز اول دستگاههاي خدماتي با شلوغي مواجه شدند اما از روز دوم با اعمال مديريت مسائل و مشكلات رفع شد، اما برخي ميخواهند بگويند مسافران رضايت نداشتند.
وی افزود: در اين 4 روز تعطيلات عيد فطر نقاط ضعفي كه داشتيم مشخص شد و دستگاههاي خدماترسان و شهرداري نيز براي تابستان با آمادگي بيشتري عمل خواهند كرد و حتماً موارد و نقاط ضعف به حداقل ميرسد.
تعالی خواهان افزايش گروههای بازرسي مشترك صنعت، معدن و تجارت و اصناف و همين طور تعزيرات حكومتي براي نظارت بر كنترل قيمتها در بازار در فصل گردشگري شد و ابراز داشت: در ايام مسافرت گردشگران به همدان بايد تعادل قيمتها در بازار رعايت شود.
وی در بخش ديگري از سخنان خود به بحث قيمت نان كه در طي چند سال گذشته افزايش نيافته است اشاره كرد و يادآور شد: براي افزايش قيمت نان منتظر اعلام نظر ستاد تنظيم بازار كشور هستيم و تا آن موقع بازرسان كنترل و بازرسي از نانواييها را فعالتر كنند.
فرماندار همدان افزود: در ايامي كه مسافران با تعداد زياد در همدان حضور دارند براي تسهيل در دسترسي مسافران به نان ميتوان چادرهايي را در مناطقي كه مسافر زياد وجود دارد براي توزيع نان نصب كرد.
وی با اشاره به اينكه در ايام تعطيلي كشتارگاهها و ميادين ميوه و ترهبار نيز تعطيل ميشوند، تصريح كرد: بايد براي جلوگيري از تعطيلي كشتارگاهها و ميادين ميوه و ترهبار در ايام تعطيل راهكاري انديشيده شود، چرا كه در اين ايام با افزايش قيمت كالاها مواجه ميشويم.
تعالی به موضوع خريد تضميني گندم اشاره كرد و ابراز داشت: خريد گندم در شهرستان خوب بود، اما در پرداخت پول گندم دچار وقفهاي شدهايم كه آن ميتواند براي سال آينده اثراتي داشته باشد.
وی افزود: طبق وعده متوليان امر قرار بود كه پول گندم خريداري شده ظرف 48 ساعت پرداخت شود اما زمان انتظار براي دريافت زياد شده است، البته بخشي از اين موضوع مربوط به استان نيست، چرا كه همدان در آخر وقت برداشت گندم را انجام ميدهد و به انتهاي توزيع پول گندم ميرسد.
فرماندار همدان خاطرنشان كرد: از 359 هزار تن سهميه شهرستان در خريد گندم تاكنون 82 درصد محقق شده است كه اميدواريم تا پايان فصل بتوانيم درصد باقيمانده را نيز تحقق بخشيم.
دیدگاه شما