اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

26. تير 1393 - 4:40   |   کد مطلب: 7002
بدون شک لیله‌القدر نماد کامل و بهترین زمانی است که می‌‌توان با درک معنوی آن به مراد و مطلوب خود رسید و از جهت ارزشمندی این زمان، می‌توان یقین کرد که همه برکات و فیوضات رحمانی با توسل در شب قدر و مناجات و دعا با رعایت سایر شرایط آن، به انسان رسیده و دعایش را مستجاب می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند، هر چند شب قدر به لحاظ ظاهری پوشیده است، اما شب‌های ماه رمضان به ویژه شب نوزدهم، بیست ‌و یکم و بیست‌ و سوم که بیشترین سفارش بر آنها رفته، روزنه‌هایی برای صعود دعاهای انسان‌های نیازمند و استجابت آنها و رسیدن به مراد است.
مردم شهر همدان همانند سایر مردم میهن اسلامی‌ در نخستین شب قدر، شب ضربت خوردن امیرمومنان حضرت علی(ع) و شب شهادت ایشان با حضور در اماکن مذهبی و مساجد تا پاسی از شب با برگزاری مراسم احیا، با خدای خود راز و نیاز کردند.
شب‌زنده‌داران دوستدار مولای متقیان علی(ع) با بر سرنهادن قرآن و زمزمه دعاهای ویژه شب‌‌های قدر، به معصومین (ع) توسل جستند و بخشش گناهان خود و همه بندگان را از خداوند متعال مسألت کردند.
سخنرانان در این شب، اهمیت دعا و نیایش به درگاه خداوند، فضیلت شب‌های قدر، ابعاد شخصیت امیرمومنان حضرت علی(ع) و مناقب آن حضرت، توسل به ائمه معصومین (علیهم‌السلام) و توجه به رعایت تقوا و خودسازی را تبیین کردند.
مداحان و مرثیه‌سرایان اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم‌السلام) نیز همراه شب‌زنده‌داران سری به خانه امام علی(ع)، مسجد کوفه و خانه یتیمان و نیازمندان چشم انتظار و نگران کوفه زدند و بار دیگر واقعه غمبار شکسته شدن ارکان هدایت را با چشمانی پر از اشک، مرور کردند.
قرائت قرآن و دعاهای جوشن کبیر و ابوحمزه ثمالی، مداحی و مرثیه‌سرایی برای امیرالمومنین علی(ع) از دیگر برنامه‌هایی بود که در شب‌های قدر در مساجد همدان برگزار شد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان