به گزارش صبح الوند، محمدجواد حاج علیاکبری در جلسه «الزامات تربیتی جبهه فرهنگی»، از شکلگیری نوعی همگرایی در بین نیروهای جبهه فرهنگی اسلامی خبر داد و اظهار داشت: سرمایههای بسیار ارزشمندی از مجموعه نیروهای مردمی انقلابی مؤمن وجود دارد که بر اساس انگیزههای دینی و الهی به میدان آمده و برای خود وظایفی را سازماندهی کرده و در حال فعالیت هستند.
وی افزود: در طول سالهای اخیر این سرمایه به صورت تصاعدی افزایش و تقویت یافته و نشانه صدق این موضوع تأکیدات رهبر انقلاب بر نیروهای فرهنگی جوان به عنوان نقطه ثقل است.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان تصریح کرد: طبق بررسیهای صورت گرفته این مجموعهها در جایگاهی قرار گرفتهاند که مورد حمایت رهبری هستند و بار اصلی فرهنگی را به دوش میکشند.
وی اضافه کرد: اگر یک همبستگی بین این مجموعههای کوچک رخ دهد، شاهد انقلاب بزرگ فرهنگی خواهیم بود.
حاج علیاکبری به فتنه 88 اشاره کرد و گفت: این فتنه یکی از الطاف خفیه الهی بود تا فرزندان انقلابی را متوجه خطرات احتمالی اطراف کند، فتنه 88 باعث بصیرتافزایی در جامعه شد، بنابراین نباید هیچگاه از ذهنها فراموش شود.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان بیان داشت: در ایران یک جبهه فرهنگی انقلابی نداریم بلکه یک سلسله نیروهای نامنظم هستند که در صدد شناخت یکدیگرند و نیاز به تعامل و همکاری دارند.
وی خاطرنشان کرد: گروههای انقلابی باید به منزل هماهنگی با هم برسند، در حالی که در حال حاضر در مرحله شناخت یکدیگرند.
حاج علیاکبری گفت: در بخش نیروهای مردمی انقلابی نسل جوان، در بخش تشکلها، تأخیر در عملیات مشترک و هماهنگی داریم و شناخت متقابل آنها نیز لازم است.
وی تصریح کرد: نخستین قدم قبل از اقدام ملی، اقدام منطقهای و استانی است و برآیند آن اتفاق ملی خواهد بود و زمانی در مقابل اقدام جبههای دشمن موفق خواهیم شد که آرایش دقیق و اقدام جبههای داشته باشم.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان خاطرنشان کرد: در مقابل دشمنانی که قابلیت گفتمان دارند نیاز به گفتمانسازی داریم که باید در پرتو اقدامات جبههای متحد رخ دهد.
وی افزود: برای رخ دادن چنین موضوعی نیاز به عبور از خود داریم تا جبهه مشترک تقویت شود.
حاج علیاکبری با اشاره به این موضوع که مؤسسهها، کانونها، هیئتها و... با تنوع سلیقهها به رسمیت شناخته میشوند، یادآور شد: این تشکلها تنها باید دارای شناسه اجتماعی بوده و با فرض همه در کنار هم، مانند دانههای تسبیح تشکیل یک واحد را بدهند.
وی تأکید کرد: باید توجه داشت که تشکلها باید معبد باشند نه معبود و اگر با غفلت به یک معبود تبدیل شوند، در این حالت نمیتوان تشکلها یکدیگر را پشتیبانی کنند.
نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان گفت: مهمترین الزامات تشکلها که نشانه اصلی تقواست، این است که آیا هویتهای اصلی حاضرند در کارهای بزرگ از اسم و نام خود بگذرند که یکی از این الزامات سعه صدر است تا در ذیل هم بتوانند عملیات یکپارچهای داشته باشند.
وی افزود: سازمانهای الهی نیاز به سازماندهی فکری، عاطفی، اجتماعی و لجستیکی دارند که در این موارد دچار ضعف هستند.
حاج علیاکبری به جذب حداکثری مردم اشاره کرد و گفت: سازمان دانشآموزی را در اولویت قرار دهیم، چرا که نقطه اصلی و کلیدی در برابر دشمنان هستند.
دیدگاه شما