اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. ارديبهشت 1393 - 4:38   |   کد مطلب: 6247
استاندار همدان گفت: از هزار و 500 واحد تولیدی در استان همدان تنها هفت درصد واحدها با ظرفیت بالای 70 درصد فعالیت می‌کنند و 12 درصد آنان با ظرفیتی بین 50 تا 70 درصد در حال تولید هستند.

به گزارش صبح الوند، محمدناصر نیکبخت در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان اظهار داشت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران باید تعیین تکلیف بدهی‌ها و معوقات واحدهای تولیدی را تا تعلق گرفتن تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل ادامه دهند، تا چرخه تولید در این واحدها بار دیگر فعال شود.

وی افزود: قرار شد بدهی واحدهای تولیدی پس از اعمال ماده 16 قانون بودجه، و واریز پنج درصد از کل بدهی توسط واحد صنعتی بر اساس نرخ سودی که روز نخست، واحد تولیدی موفق به اخذ تسهیلات شده، تقسیط شود و تسهیلات جدید بر اساس نرخ سود روز اعطا شود.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه تمامی واحدهای صنعتی که در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند، مشمول ماده 16 قانون بودجه می‌شوند، تصریح کرد: بانک‌ها باید واحدهای صنعتی را مورد ارزیابی مجدد قرار دهند و اگر ارزیابی مثبت بود، برای اعطای تسهیلات جدید، وثیقه جدید تقاضا نکنند و تنها در صورت منفی بودن نتیجه ارزیابی، وثایق جدید را از فعالان صنعتی بخواهند.

وی افزود: نرخ سود تسهیلاتی که توسط صندوق توسعه ملی پرداخت می‌شود کمتر از سود بانک‌های دیگر است و برای مناطق محروم یک تخفیف چهار درصدی نیز در نظر گرفته می‌شود.

نیکبخت درباره وضعیت حاکم بر صنعت استان گفت: از هزار و 500 واحد تولیدی در استان همدان تنها هفت درصد واحدها با ظرفیت بالای 70 درصد فعالیت می‌کنند و 12 درصد آنان با ظرفیتی بین 50 تا 70 درصد در حال تولید هستند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش مسئولان برای احیای واحدهای تولیدی است، افزود: باید طرح‌های تعیین تکلیف شده را تا دریافت سرمایه در گردش پیگیری کرد و طرح‌هایی که برای تعیین تکلیف بدهی‌های معوقه در حال پیگیری هستند تا احیای تولید دنبال کرد.

استاندار همدان ادامه داد: در حال حاضر صنعت و تولید بیمار است و باید کمکش کرد تا بهبودی خود را به دست آورد و در این راه همه دستگاه‌های اجرایی آماده همکاری هستند.

وی تصریح کرد: کمک به سرمایه‌گذاران و یاری آنها باعث می‌شود تا حداقل یک شغل به وجود بیاید و یک خانواده احیا شود.

نیکبخت گفت: کارخانه سهند کاشی همدان نیز از امروز تولید خود را از سر گرفت که نتیجه پیگیری‌های مسئولان بود.

وی تأکید کرد: واحدهای تولیدی مظلوم هستند و مظلومیت آ‌نها از روی ناتوانی نیست بلکه به دلیل اعمال تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی و کمبود منابع مالی است که حمایت و جدیت مسئولان و بانک‌ها را برای کمک به تولید می‌طلبد.

استاندار همدان درباره اخذ مجوز سرمایه‌گذاری در استان نیز گفت: تمام استعلام‌های لازم برای سرمایه‌گذاری باید حداکثر ظرف 10 روز توسط دستگاه‌های مرتبط پاسخ داده شود و جواز تأسیس در سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در یک روز صادر شود.

وی تصریح کرد: برای برخی از طرح‌ها که تغییر کاربری زمین نیاز است، جلسه فوق‌العاده برگزار شود و حداکثر ظرف مدت یک هفته اقدامات لازم صورت گیرد.

نیکبخت با اشاره به اینکه در خصوص سرمایه‌گذاری در داخل ‌شهرک‌های صنعتی مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: برای استعلام محیط زیست، این اداره کل می‌تواند با اخذ تعهدی مبنی بر این که طرح زیست محیطی توسط سرمایه‌گذار ارائه شود، پاسخ استعلام را مثبت اعلام کند.

وی خواهان فعال‌تر شدن پنجره واحد سرمایه‌گذاری در استان شد و افزود: باید ستاد سرمایه‌گذاری استان فعال شود و نماینده دستگاه‌های مختلف در آن حضور داشته باشند و پاسخگوی فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران باشند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان