به گزارش صبح الوند به نقل از خبرگزاری شبستان، وی در دیدار دبیر ستاد همکاری های حوزه وآموزش و پرورش، کار این ستاد را با ارزش و مهم خواند و افزود: آموزش وپرورش پایه ریز شخصیت نوجوانان و جوانان است و این نهاد یکی از مهم ترین ارکان تربیتی محسوب می شود.
ایشان فرمودند: اگر در آموزش و پرورش توجه و عنایت لازم به دانش آموزان نشود ما در مقاطع دیگر دچار مشکل خواهیم شد، عکس این مساله نیز صادق است؛ از این رو شما فعالیت خود را باید عبادت تلقی کنید.
وی در ادامه همایش فضای مجازی و آسیب ها و فرصت های آن را نسبت به جوانان، مهم دانست و افزود: فضای مجازی هم می تواند سازندگی داشته باشد و هم تخریب، اما با توجه به این که بانیان اصلی این فضا هدف شان تخریب فرهنگی است، کار ما مشکل و پیچیده است و تلاش بیشتری را می طلبد.
وی یادآورشد: امروزه ابزار فساد و ناهنجاری های اخلاقی بسیار گسترش یافته است و فضای مجازی نیز در این بین کاربرد خاصی دارد، ما باید فضای مجازی را به سمت و سوی تعلیم و تربیت صحیح هدایت کنیم و در این راستا باید از راهنمایی ها و هدایت حوزویان و کارشناسان تعلیم و تربیت بهره گرفت.
وی با تاکید بر این که باید در مقابل این موج و سیلاب عظیم ایستادگی کرد، بیان داشتند: برای تحقق این مهم باید یک گروه کارشناسی قوی تشکیل شود تا بتوانیم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
وی افزود: نوجوانان و جوانان قلب پاکی دارند و مدیران و مسؤولان ما باید نقش های خوبی برای این قلب پاک بزنند تا جایی برای نقش های بد نماند، تاسیس «دفتر همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه» اقدام بسیار خوبی بوده است؛ اما به هر حال این میزان نیرو برای این تعداد مدرسه و دانش آموز بسیار کم است و این قبیل برنامه ها باید توسعه پیدا کرده و تقویت شود و در این راستا آموزش و پرورش و حوزه و علما و اساتید و مجلس شورای اسلامی باید دل بسوزانند تا این کار موفق شود.
وی افزود: صرف بودجه در این عرصه از بسیاری از کارهای دیگر لازم تر و مهم تر است، من از همه افرادی که در این برنامه تلاش می کنند تشکر دارم و برای موفقیت آنان دعا می کنم.
دیدگاه شما