به گزارش صبح الوند، حسین بهرامی نوید در همایش مربیان تشکلات پیشتازان و فرزانگان استان به مناسبت سالروز تأسیس سازمان دانشآموزی، خطاب به مربیان تشکلات پیشتازان و فرزانگان اظهار کرد: مسئولیت شما مربیان با اقداماتی که به عمل ختم میشود، بسیار سنگین و اثرگذار است.
وی با اشاره به وجهه ظاهری و باطنی اتفاقات جامعه افزود: مسائل باطنی میتواند در دیگران اثر بهتری داشته باشد.
معاون آموزش ابتدائی آموزش و پرورش استان همدان گفت: تربیت زمانی اتفاقاً معنا دارد که ما به آن توجه نمیکنیم و ناخودآگاه در دیگران تأثیرگذار است.
وی وظیفه مربیان تشکلات پیشتازان و فرزانگان را در یاددهی مسائل زندگی به دانشآموزان مهم دانست و اضافه کرد: بسیاری از مشکلات خانوادهها در جامعه امروزی به دلیل عدم آموزش راه زندگی بوده است.
بهرامینوید با اشاره به اینکه آمار طلاق در جامعه به مرز 50 درصد رسیده است، افزود: بیشتر طلاقها در پنج سال اول زندگی زوجین اتفاق افتاده که در واقع آنها آموزش لازم را برای زندگی نداشتهاند.
معاون آموزش ابتدائی آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به وجود فقر مدیریتی در جامعه افزود: برخی با عدم تربیت درست نتوانستهاند به توانمندی لازم در اداره امور برسند.
وی مشکل اصلی آموزش دهندگان پایههای ابتدائی را اهمیت به انتقال مفاهیم به عنوان یک هدف اصلی دانست و گفت: هدف اصلی در پایههای ابتدائی انتقال مفاهیم بوده در صورتی که باید انتقال مفاهیم در درجه بعدی مورد توجه باشد.
بهرامینوید ادامه داد: کاش بتوانیم مفاهیم عملی مربیان را به کلاسهای درس انتقال دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در لابلای کتابها باید شجاعت، مدیر بودن، عمل خردمندانه، سخاوتمند بودن در قالب کارهای مربیان به دانشآموزان انتقال داده شود.
معاون آموزش ابتدائی آموزش و پرورش استان همدان با اهمیت به انتقال مفاهیم فرزانگی و پیشتازی به دانشآموزان گفت: با انتقال مفاهیم ارزشمند میتوان نقشآفرینی را به دانشآموزان انتقال داد.
وی افزود: انتقال ادبیات و شعر، ارزشها، مفاهیم مختلف انسانی و قرآنی به دانشآموزان باید مورد توجه باشد.
بهرامینوید فرهنگ را روح و جان جامعه دانست و افزود: فرهنگ به عنوان ارزشهای نمادی و معنوی جامعه مورد اهمیت است و چیزی از امور نظام خارج از فرهنگ نیست.
وی با اشاره به اینکه پیشرفت تکنولوژی نیاز به فرهنگ دارد، خاطرنشان کرد: به دلیل سرعت تکنولوژی نتوانستیم فرهنگ آن را نیز در جامعه ایجاد کنیم.
معاون آموزش ابتدائی آموزش و پرورش استان همدان ادبیات را دارای موضوعات مهم کلیدی در راستای ارتقای فرهنگ جوامع دانست و افزود: با وجود نکات کلیدی مختلف از جمله سخن بزرگان در ادبیات باید آن را در راستای غنا و ارزشمندی امور مورد توجه قرار داد.
دیدگاه شما