به گزارش صبح الوند، فرهاد فراهاني به مناسبت آغاز هفته آموزش در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب گفت: دانشگاه علوم پزشكي همدان متشكل از هفت دانشكده پزشكي، دندانپزشكي، پيراپزشكي، پرستاري، داروسازي، توانبخشي و بهداشت است.
وي افزود: دانشگاههاي ملاير، اسدآباد و نهاوند نيز به صورت اغماري زيرنظر دانشگاه علوم پزشكي همدان در حال فعاليت هستند.
وي با بيان اينكه رشتههاي دانشگاه علوم پزشكي از دوره كارداني تا فلوشيپهاي فوق تخصصي را شامل ميشود، اظهار كرد: در صورت تأييد نهاييPHD دانشكده پرستاري، دانشگاه علوم پزشكي همدان نخستين دانشگاه كشور بعد از مراكز بزرگ است كه به اين موفقيت دست يافته است.
وي با اشاره به راهاندازي شعبه بينالملل دانشگاه علوم پزشكي همدان در سال گذشته گفت: اين شعبه در ردههاي دكتري و PHD دانشجو ميپذيرد.
فراهاني با اشاره به ظرفيت بالاي همدان در عرصه گياهان دارويي تصريح كرد: با اضافه شدن دانشكده طب سنتي و راهاندازي دانشكده داروسازي آينده خوبي در انتظار استان خواهد بود.
وي از حضور 381 عضو هيأت علمي در دانشگاه علوم پزشكي همدان خبر داد و افزود: از اين تعداد 20 نفر استاد تمام، 66 دانشيار، 219 استاديار و 76 نفر مربي هستند.
وي با اشاره به پيشرفت 96 درصدي بيمارستان فوق تخصصي فرشچيان اظهار كرد: عمليات ساخت اين بيمارستان بايد در سال جديد به اتمام برسد.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي همدان جذب دانشجو با مليت خارجي را يكي از برنامههاي مسؤولان اين دانشگاه برشمرد و گفت: در حال حاضر دانشجو با مليت ايراني به صورت انتقالي از خارج از كشور در اين دانشگاه تحصيل ميكنند اما بايد با تغيير روش شعبه بينالملل فعالتر شود.
فرهاد فراهاني با اشاره به برگزاري هفتمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري در استان يزد افزود: در اين جشنواره دستاوردهاي جديد آموزشي اعضاي هيأت علمي دانشگاهها بررسي، ارزيابي و تقدير ميشوند.
وي اظهار كرد: امسال نيز از دانشگاه علوم پزشكي همدان دو فرآيند برترآموزشي به صورت برتر به اين جشنواره فرستاده شدهاند.
وي كم شدن انگيزه دانشجويان را يكي از مشكلات آموزشي دانشگاه علوم پزشكي همدان برشمرد و تصريح كرد: با وجود افزايش كيفيت آموزشي و انگيزه اساتيد، اين مشكل همچنان پابرجاست.
وي با بيان اينكه توليد ثروت از علم فرايند مشكل و پيچيدهاي است، گفت: ايران پس از سال 2 هزار ميلادي از نظر علمي همواره در حال ارتقا و موفقيت است، اما علم بايد چنان توليد و سپس عرضه شود كه بتواند بازار را به خود متوجه كند.
فراهاني حركت به سمت ايجاد مؤسسات دانش بنيان را راهحلي براي ايجاد ثروت از طريق علم دانست و افزود: در عصر حاضر دانشگاههايي موفق هستند كه بتوانند براي محصولات خود كه همان علم است بازار عرضه و مشتري پيدا كنند.
وي اشتغال دانشجويان را مقوله مهمي ذكر كرد و گفت: تنها تربيت دانشجو بر عهده دانشگاهها است و براي برقراري توازن بين نياز بازار و پذيرش دانشجو ساير مسؤولان بايد تلاش كنند.
دیدگاه شما