به گزارش صبح الوند، هستند مدیران و مسئولانی که سالها در حوزههای مختلف بر مسند مدیریت تکیه زدهاند و بر حوزههای تحت اختیار خود اعمال نظر کردهاند و با تدبیر و برنامهریزی در تلاش بودهاند که راه به سوی پیشرفت را در استان هموارتر کنند.
کم نبودهاند چهرهها و سرمایههای انسانی که در استان و حتی خارج از استان در حوزههای مختلف سالها به نظام خدمت کرده و میکنند. چهرههایی که بعدها پا را از استان فراتر گذاشته و بر صندلیهای ملی تکیه زدهاند.
امروز هم روز تجلیل از مردی است که 32 سال خدمت خود را در حالی پشت سر گذاشته است که بیشترین روزهای حضور را در مسند مدیریت حج و زیارت داشته و نامی آشنا در خاطر مردم از خود به جای گذاشته است.
حجتالاسلام عباس اسماعیلی امروز درحالی از مدیریت حج و زیارت استان همدان تودیع و تقدیر میشود که پس از 32 سال خدمت بازنشسته میشود.
وي که 30 سال از دوران خدمتش را در حج و زیارت بوده است در حالي امروز (سوم اردیبهشتماه) مسئوليتش را تحويل میدهد كه درباره آن میگوید: حج و زیارت نهادی است که خوشبختانه همیشه مورد حمایت همگان قرار گرفته و میشود.
حجتالاسلام اسماعیلی در سال 1330 در روستای سنگستان واقع در 4 کیلومتری همدان به دنیا آمد و پس از پشت سر گذاشتن دوران کودکی در سال 1343 از سنگستان راهی تهران شد تا برای طلبگی در حوزه علمیه قم تحصیل کند. پس از 6 سال که مراحل آموزشی و طلبگی را در آن شهر پشت سر گذاشت، در سال 1349 راهی حوزه علمیه همدان شد و تا سال 1352 در این شهر به کسب علم ادامه داد.
از آنجا که روزهای پرخروش انقلاب از راه رسید، بار دیگر در سال 1358 شرایطی فراهم آمد تا او بار دیگر راهی شهر مقدس قم شود و در همان سال به دستور شهید بهشتی در جهاد سازندگی شهرستان هرسین در کرمانشاه مشغول به انجام وظیفه شد.
وی که در سالهای 1359 یکی از همرزمان شهید بروجردی بود. نزديك به 18 ماه در کمیته انقلاب اسلامی کرمانشاه حضور داشت. از سال 1360 سرپرست کمیته انقلاب اسلامی کرمانشاه شد. این در حالی بود که در آن روزها این کمیته از حساسیت خاصی در غرب کشور برخوردار بود و حضور حجتالاسلام اسماعیلی در این سمت و در آن منطقه همزمان شد با روزهای رأیگیری ریاست جمهوری و انتخاب شهید رجایی که این اتفاق با تنشهای خاصی در اقصی نقاط کشور همزمان بود که این تنشها در کرمانشاه محسوستر بود.
پس از آن در سال 1362 وی مسئول اوقاف و امور خیریه همدان و در سالهای 1362 و 1363 سرپرست اوقاف و امور خیریه استان شد و از سال 1364 که حج و اوقاف به عنوان یک سازمان واحد ادغام شدند نحوه فعالیت وی بهگونهای بود که از سال 1364 به طور مستقیم وارد سازمان حج و زیارت شد. این در حالی بود که در آن زمان اداره امور حج در حاشیه کار بود، اما انجام وظیفه وی سالیان سال در حج و زیارت ادامه پیدا کرد.
میتوان گفت وی 23 سال مدیریت حج را برعهده گرفت و در میان سوابق وی سمتهایی همچون مشاور فرهنگی استاندار در سال 1368 نیز به چشم میخورد.
او از سال 1364 تا سال 1370 سرپرست اوقاف و حج بود و از سال 1370 تا سال 1393 به عنوان مدیرکل حج و زیارت استان مشغول به کار شد.
وي میگوید: در طول سالهای کاریم 13 استاندار را با فکرها و برنامههای مختلف در استان دیدهام و آنچه سبب شد در میان این تغییر و تحولات در این حوزه ادامه به کار دهم این بود که هیچگاه سیاست را در کار خود دخیل نکردم.
به تشرف بیش از 40 مرتبه خود به حج اشاره میکند و معتقد است: چون ملبس به لباس روحانیت است برایش محراب و منبر وظیفه اصلی است و حال که قرار است پس از 32 سال کار وارد دوران بازنشستگی خود شود، میخواهد به وظایف دیگری که برعهده دارد از جمله هیأت امنای مصلای بزرگ همدان و هیأت امنای مدرسه امیرالمومنین جاده حیدره بپردازد.
اسماعیلی درباره مدیریت در جامعه ميگويد: اگر مدیران پاسخگوی خوبی به ارباب رجوع باشند، مدیر موفقی خواهند بود؛ حال میخواهد مدیر بومی باشد یا غیربومی.
منبع: همدان پیام
دیدگاه شما