به گزارش صبح الوند، آیتالله غیاثالدین طهمحمدی در جمع مسئولان و کارکنان حوزه هنری همدان با تأکید بر لزوم توجه به مقوله هنر اظهار کرد: هنر ابعاد بسیار گستردهای دارد و باید به همه بخشهای آن توجه شود.
وی خوب بودن را یک هنر برشمرد و خاطرنشان کرد: هر یک از انسانها اعم از زن و مرد باید به عنوان یک فرد خوب و تأثیرگذار در جامعه نقشآفرینی کند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان خانهداری، قالیبافی، خیاطی، معماری، صنایع دستی، کاشیکاری و ... را از جمله بخشهایی هستند که زیرمجموعه هنر قرار میگیرند.
وی با انتقاد از اینکه هنر طراحی لباس زیبا در کشور ما گم شده است، اظهار کرد: طراحی، استفاده از تناسب رنگها و پوشیدن یک لباس زیبا و مناسب هنر است؛ اما در حال حاضر این هنر به فراموشی سپرده شده و همه به دنبال مد هستند.
وی «نگهداری» را یک هنر عنوان کرد و افزود: متأسفانه این هنر نیز در کشور ما وجود ندارد.
محمدی ادامه داد: اگر این هنر به صورت آکادمیک در جامعه آموزش داده شود؛ با نگهداری صحیح و اصولی از داشتههای فرهنگی، هنری و باستانی خود محافظت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ما ملت غارت شدهای هستیم؛ خاطرنشان کرد: در طول دوران مختلف بسیاری از اشیاء گرانبها و تاریخی ایران از موزههای کشور سرقت و به غرب صادر شده است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان «جانمایی» را هنر دیگری عنوان کرد که در تأسیس بناهای مهم باید به آن توجه شود و گفت: متأسفانه در همدان اصلاً به این هنر توجه نمیشود و نمونه آن را میتوان در مکان تأسیس دارالقرآن مشاهده کرد.
وی با اشاره بیانات مقام معظم رهبری در ترویج هنر اسلامی ـ ایرانی خاطرنشان کرد: بهترین راه مقابله با دشمن همان مسیری محسوب میشود که او برای مبارزه انتخاب کرده است.
محمدی ابراز داشت: اگر دشمن از طریق تولید فیلم، موسیقی و... با ابزار هنر وارد عمل شده باید از همین طریق نیز اهداف او را خنثی کرد.
دیدگاه شما