اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. فروردين 1393 - 14:38   |   کد مطلب: 5797
استاندار همدان خواستار تشکیل کمیته های نظارتی برای راستی آزمایی آمار اشتغال شد و گفت: فرمانداران و مسوولان به طور مداوم به طرح های خود اشتغالی و مشاغل خانگی سرکشی کنند تا از صحت و سقم آنان مطلع شوند.

به گزارش صبح الوند، محمدناصر نیکبخت در نخستین شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان در سال 93، گفت: آمار سازی توسط هر فرد یا سازمانی خیانت به مردم است.
وی دراین باره اظهار داشت: باید با مردم شفاف سخن بگوییم و نقاط ضعف و قدرت را به درستی مطرح کنیم تا بتوانم مشکلات را بر طرف سازیم.

استاندار همدان سال جدید را بسیار مهم و سرنوشت ساز خواند و افزود: امسال باید سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری و سال اقتصاد و فرهنگ اجرا و قول ها و برنامه های دولت تدبیر و امید را عملی سازیم.

وی با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف معوقات واحدهای راکد در استان اظهار داشت: وقتی واحدی معوقه داشته باشد، در لیست سیاه بانک‌ قرار می‌گیرد و هیچ بانکی حاضر به اعطای تسهیلات به این واحد نخواهد شد.

وی گفت: با این وصف نخستین اقدام باید بر تعیین تکلیف معوقات این واحدها باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه طرح‌های پیشنهادی باید توجیه‌دار و متقاضی نیز دارای اهلیت باشد، افزود: تعیین تکلیف معوقات به معنای تعیین تکلیف طرح نیست چون در صورت تعیین تکلیف معوقات باید ببینیم این واحد سرمایه‌ درگردش می‌خواهد یا نه؟

استاندار همدان با بیان اینکه گام تعیین تکلیف معوقات واحدها با جرأت و همت برداشته شود، گفت: دستور کاری جلسه بعد نیز همین موضوع خواهد بود تا محرز شود هر شهرستان از این منظر چه وضعیتی دارد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان همدان بیش از 70 واحد راکد دارد، گفت: این شهرستان هفت طرح نیز دارد که موارد آن باید احصا شود.

نیکبخت خواستار بررسی وضعیت معوقات واحدهای راکد به تفکیک شهرستان‌های استان توسط فرمانداران شد و افزود: طرح‌های دارای مشکل را باید حمایت کرده و پس از تعیین تکلیف معوقات کمک‌های بعدی را انجام داد.

وی با تأکید بر اینکه مادامی که معوقات یک واحد تولیدی تعیین تکلیف نشود، آن واحد از کارافتاده است، تصریح کرد: هیچ مساعدتی به این واحدها تا مادامی که معوقات آنها تعیین تکلیف نشود، صورت نخواهد گرفت.

استاندار همدان با بیان اینکه آنچه تعیین تکلیف کرده‌ایم در این زمینه بالای 100 میلیون تومان است، عنوان کرد: بررسی معوقات زیر 100 میلیون تومان نیز باید طی هفته آتی آغاز شود.

اشتغال‌های ایجاد شده دل من را محکم نمی‌کند

وی با بیان اینکه بر آماری که در زمینه اشتغال ایجاد شده در استان ارائه می‌شود باید سیستم نظارتی گذاشت، اضافه کرد: اشتغال‌های ایجاد شده دل من را محکم نمی‌کند و برخی از آنها را اشتغال پایدار نمی‌دانم.

نیکبخت با اشاره به تصدی سابق خود در کادر مدیریتی استان و با بیان اینکه آن زمان ما بر امور نظارت داشتیم، خاطرنشان کرد: پول در بانک‌ها کم نیست و امکانات نیز فراوان است پس باید از ظرفیت استفاده شود.

وی با تأکید بر لزوم اجرایی کردن مفاد اقتصاد مقاومتی نیز گفت: باید نظارت را بیشتر کنیم تا اگر از اشتغال دم می‌زنیم واقعاً اشتغال عملیاتی، میدانی و اجرایی باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه در خوداشتغالی‌ها باید نظارت ویژه‌ای داشت، افزود: در این راستا فرمانداران نیز باید کمک کنند تا هدف به خوبی اجرایی شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسه مشترکی با سرمایه‌گذاران پتروشیمی ابن سینا، با بیان اینکه شرایط را خوب ندیدم و شاید با سرمایه‌گذاران تندی کرده‌ایم، یادآور شد: حدود چهار سال است که هم طرح و هم سرمایه‌گذار را در استان عوض کرده‌اند که من نمی‌دانم چرا؟ که در این زمینه خیلی آسیب رسید.

نیکبخت با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی همدان گفت: دقیقاً مانند این منطقه، طرح پتروشیمی نیز به جایی انداخته شد که حال خدا چه پیش بیاورد نمی‌دانم، در هر حال از وضعیت راضی نبودم.

وی با بیان اینکه از کسانی که این روند را عوض کرده‌اند گله کرده‌ام که چرا برای عوض شدن طرح و آوردن یک سرمایه‌گذار دیگر موافقت کرده‌اند، افزود: به سرمایه‌گذار جدید طرح پتروشیمی یک ماه فرصت دادم تا بر اساس شرایط مقرر اقدام کند.

استاندار همدان با بیان اینکه پتروشیمی همدان 10 سال است که به تصویب رسیده، خاطرنشان کرد: سال 83 و در دوره قبل همه چیز را مهیا کردیم؛ اما نمی‌دانم چرا طرح عوض شد نمی‌دانم؟

وی با بیان اینکه انتقال خط اتیلن از سه‌راهی به این واحد 40 میلیارد تومان پیش‌بینی هزینه داشت، تصریح کرد: این موضوع امسال بیش از 90 میلیون تومان برآورد هزینه شده که امیدواریم خدا با این تغییرات هدایتمان کنیم مگر انصاف است اضافه شدن این 50 میلیارد تومان؟

نیکبخت در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از ظرفیت صندوق توسعه ملی خوب استفاده نکرده‌ایم، گفت: مقرر شد جلسه‌ای با مدیرعامل صندوق توسعه ملی، برای بررسی راهکارهای توسعه استان و چگونگی رفع مشکلات داشته باشیم.

وی با اشاره به تشکیل دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار داشت: راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی نیز ترسیم شده و مدیران سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی نیز بر این اساس باید ورود جدی داشته باشند.

استاندار همدان با بیان اینکه عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی نیازمند مدیریت جهادی است، گفت: هدفمندسازی یارانه‌ها باید به نحو احسن اجرایی شود که بر این مبنا سال پرتلاشی را پیش رو داریم.

وی با بیان اینکه فرمانداران باید با ذره‌بین سرمایه‌گذاران توانمند و صاحب سرمایه را بررسی کرده و جذب کنند، افزود: بر اساس تأکید مجمع نمایندگان استان و با توجه به اهداف ترسیم شده، همه مدیران باید برای جذب اعتبارات از مرکز تلاش جدی کنند زیرا 87 درصد اعتبارات عمرانی کشور در تهران بلوکه شده که می‌تواند برای استان جذب شود.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان