اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

18. فروردين 1393 - 3:22   |   کد مطلب: 5585
دبیر ستاد احیای امر به معروف استان همدان گفت: امر به معروف ونهی از منکر باید بز راه فرهنگ سازی در جامعه نهادینه شود.

به گزارش صبح الوند، سردار غلامعلی ابوحمزه در نشست شورای استانی ستاد احیای امر به معروف استان همدان به گزارش کار ستاد در سال 92 پرداخت و اظهار کرد: در سال گذشته 26 جلسه با 340 مصوبه در بخش ستاد احیای مرکز استان و شهرستان‌ها تشکیل شد.

وی با اشاره به تشکیل ستاد شهرستانی با حضور امام جمعه شهرستان‌ها به عنوان رئیس ستاد و نیز وجود قائم مقام و دبیر در راستای اجرای آن گفت: در راستای تعامل در امور شهرستان‌ها، تشکیل ستاد احیای فرعی بخش‌ها نیز با برگزاری 57 جلسه طی سال گذشته بوده است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف استان همدان با اهمیت به توجه در امر آموزش بیان کرد: تشکیل کارگاه‌های آموزشی اصناف، مدارس و مراکز اموزشی طی سال گذشته انجام شده و در سال جدید نیز باید توجه اساسی شود.

وی از تشکیل 431 تیم تذکر لسانی در مدارس شهرستان‌ها طی سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: برگزاری مانور لسانی به شکل میدانی در مرکز استان نیز طی سال گذشته کاری مهمی بوده که اجرایی شد.

ابوحمزه با اشاره به تشکیل مانور لسانی در چهار شهر منتخب استان از جمله تویسرکان، بهار، کبودراهنگ و فامنین گفت: 120 تیم مصوب در قالب تذکر لسانی در چهار شهر طی سال گذشته به فعالیت پرداختند.

وی برگزاری کلاس اخلاق را برای مدیران مختلف با مدیریت فرمانداران شهرستان‌ها کاری ارزشمند دانست و افزود: 90 جلسه برای مدیران مختلف شهرستان‌ها در راستای امر به معروف طی سال 92 برگزار شد.

دبیر ستاد احیای امر به معروف استان همدان با اشاره به اجرای طرح همسان‌سازی پوشش اسلامی در مراکز تجاری یادآور شد: در سال گذشته 18 مرکز در نوع پوشش اسلامی همسان شدن که بقیه مراکز نیز در دستور کار خواهد بود.

وی از برگزاری 160 نمایشگاه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر طی سال 92 خبر داد و افزود: ساماندهی عیون خودرویی و اماکن طی سال گذشته از کارهای مهم بوده که برای 250 نفر کارت صادر شد و موارد متخلف نیز شناسایی و پیگیری شد.

ابوحمزه ارائه مقاله در مطبوعات، تشکیل کمیسیون فرهنگی استان در مراکز آموزشی، تشکیل نشست در زمینه نقد و نقدپذیری را طی سال گذشته در اجرای امر به معروف کاری مهم دانست و گفت: تشکیل 130 جلسه در راستای بصیرت‌افزایی با موضوع خلق حماسه طی سال گذشته از مهمترین اهداف بوده که منجر به خلق حماسه عظیم در انتخابات ریاست جمهوری با حضور آحاد مردم شد.

وی با اهمیت به آموزش خانواده‌ها در احیای امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: برگزاری دوره آموزشی خانواده‌ها که به عنوان رکن اصلی در جامعه مطرح هستند مهم بوده که اگر ساماندهی شوند نتیجه مثبتی را در جامعه ایجاد خواهند کرد.

دبیر ستاد احیای امر به معروف استان همدان استفاده از ظرفیت مبلغین در ترویج فرهنگ تذکر لسانی را در سطح استان مهم دانست و افزود: یک‌هزار و 427 نفر در راستای تذکر لسانی به عنوان مبلغ در ایام مختلف طی سال گذشته به کار گرفته شدند.

وی از تولید و پخش 6 هزار و 154 دقیقه برنامه فرهنگی در صدا و سیمای مرکز استان طی سال 92 خبر داد و گفت: در راستای نظارت بر اجرای امر به معروف در ادارات استان نیز 25 دستگاه اجرائی مورد نظارت واقع شدند.

ابوحمزه با اشاره به 450 مورد گزارش رسیدگی عیون خودرویی در سطح استان طی سال گذشته تصریح کرد: تشکیل 127 شورای امر به معروف، 25 نشست مشترک شورای امر به معروف و نهی از منکر در مدارس و فضاسازی فرهنگی و تبلیغاتی در سطح شهرهای شهرستان‌ها از مهمترین امور در راستای امر به معرف طی سال گذشته بوده است.

وی تشکیل جلسات مختلف در راستای ساماندهی امور باغ رستوران‌ها، سوئیت و منازل را طی سال گذشته کاری مهم دانست و افزود: رسیدگی به امور 15 مورد باغ‌رستوران، سوئیت و منازل طی سال گذشته بوده است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف استان همدان با اشاره به برخورد محبت‌آمیز مأمورین نیروهای انتظامی در امر تذکر لسانی اظهار کرد: 90 هزار تذکر لسانی طی سال گذشته از سوی مسئولین نیروی انتظامی به مردم بوده است.

وی از برنامه‌ریزی برای مراکز مختلف از جمله خانواده، آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی، ادارات، کارخانجات، هیئت‌های مذهبی، اصناف و دیگر مراکز در راستای احیای امر به معروف طی سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: باید در راستای ارتقای فرهنگ عمومی با همکاری سایر دستگاه‌ها تلاش کنیم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان