اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

27. آبان 1392 - 15:30   |   کد مطلب: 3265
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان گفت: یاران امام حسین (علیه السلام) در رکاب ایشان بصیرت یافتند وگرنه خیلی ها هم بودند در کنار امام، که بی بصیرتی آنان را به گمراهی کشانید.

حجت الاسلام علی مراد کیانی در گفتگو با خبرنگار صبح الوند در تویسرکان، با اشاره به روایتی از پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) گفت: حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است.

وی با بیان اینکه در مبحث هدایت دو مقوله است یکی به مقوله به عنوان فاعلیت در هدایت و دیگری قابلیت، افزود: بی تردید امام حسین(علیه السلام) آن شخصی است که هدایتگر و فاعل در نهضت عاشورا است.

وی گفت: امام حسین(علیه السلام) هم قدرت هدایت داشتند و هم می توانستند جامعه را هدایت کنند آنچه که سوال است چرا مردم هدایت نشدند و در رکاب دشمن رفتند ؟

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان خاطر نشان کرد: این موضوع به مقوله قابلیت مرتبط است که در میان مردم آن قابلیت وجود نداشت به عبارتی دیگر این لیاقت را نداشتند که در رکاب امام هدایت شوند.

حجت الاسلام کیانی با تأکید بر اینکه یکی از درس ها و عبرت هایی که امام حسین(علیه السلام) در نهضت عاشورا به ما نشان دادند بحث بصیرت و بصیرت افزایی است، افزود: در نهضت عاشورا افراد شاخصی هستند که متأثر از اندیشه های سید الشهداء شدند و با بصیرت.

وی یادآور شد: برخی ها هم بودند که جزء افراد سرشناس و خواص محسوب می شدند اما لغزشی نابخشودنی داشتند وغافل شدند؛ این ها بی بصیرت بودند و بی بصیرتی آن ها را به مرحله سقوط رسانید.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان از افراد با بصیرت در واقعه کربلا به نوجوان امام حسن(علیه السلام) اشاره کرد و گفت: زمانی که امام حسین(علیه السلام) از ایشان سوال کردند که قاسم جان مرگ پیش تو چگونه است؟، حضرت قاسم(علیه السلام) می فرمایند از عسل شیرین تر است.

حجت الاسلام کیانی همچنین به وفاداری های یاران امام اشاره و خاطر نشان کرد: این بزرگواران در رکاب امام حسین (علیه السلام) بصیرت یافتند وگرنه خیلی ها هم بودند در کنار امام که بی بصیرتی آنان را به گمراهی کشانید.

وی با بیان اینکه افرادی مثل عمر سعد فرزند سعد بن ابی وقاص که پدر او از اصحاب خاص پیامبر(صل الله علیه و آله و سلم) بود و همین سعد بن ابی وقاص زمانی کوتاه بعد از وفات رسول خدا حکومت طاغوت را پذیرفت و ولایت الهی را نپذیرفت، تصریح کرد: این است که فرزندش عمر سعد در کربلا حاضر می شود ولایت یزید که همان ولایت شیطان را بپذیرد ولی ولایت امام حسین(علیه السلام) را نپذیرد که این موضوع اوج لغزش است.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان یادآور شد: اکنون ما نیز باید مراقب باشیم؛ عصر ما با عصر امام حسین(علیه السلام) تفاوتی ندارد، اگر از ولایت غافل شویم همان سرنوشت عاشورا را خواهیم داشت و با فاصله گرفتن از ولایت سرنوشتی بهتر از شمر و عمر سعد نخواهیم داشت.

حجت الاسلام کیانی خاطر نشان کرد: باید دقت داشته باشیم که در کنار امام زمان (عج) و نائب برحق ایشان مقام معظم رهبری باشیم، چراکه در کنار رهبری بودن حفظ راه حسین(علیه السلام) است راه قاسم بن الحسن و قمر بنی هاشم (علیهم السلام) و این حقیقت بصیرت، شعور و معرفت است.

وی در ادامه با بیان اینکه همه ما در زنده نگه داشتن نهضت عاشورایی شور حسینی خوبی داریم، افزود: از شور حسینی مهمتر آن است که شعور حسینی نیز داشته باشیم و اینکه بدانیم امام حسین(علیه السلام) برای چه قیام کردند.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی همدان با یادآوری اینکه امام حسین(علیه السلام) در آن شرایط خاص اقامه نماز را ترک نکردند، افزود: سید الشهدا(علیه السلام) برای احیاء دعوت به خوبی ها؛ امر به معروف و منع کردن از زشتی ها قیام کردند.

حجت الاسلام کیانی تصریح کرد: امام قیام کردند که جلوی فساد را بگیرند، فساد را افشا کنند و بر ماست که ظلم ستیزی را از امام حسین(علیه السلام) و وفاداری و ولایتمداری را از یاران با وفای ایشان بیاموزیم.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان