به گزارش صبح الوند، احمد توصیفیان با اشاره به تعداد زیاد فارغ التحصیلان نظام آموزش عالی که روانه بازار کار می شوند گفت: کافی نبودن مهارت دانش آموختگان برای جذب در بازار کار باعث شده که رشد اقتصادی و ظرفیت اشتغالزایی جامعه متناسب با رشد دانش آموختگان نباشد.
وی همچنین گفت: تعامل ضعیف عرصه کار و دانشگاه نیز نتوانسته نیازهای بازار کار را بطور کامل برآورده سازد و همین امر در افزایش میزان بیکاری فارغ التحصیلان نقش موثری داشته است.
توصیفیان با اشاره به اهمیت تعامل فارغ التحصیلان دانشگاهی با واحدهای فعال اقتصادی عنوان کرد: این موضوع می تواند زمینه ساز آموزش مهارت های مورد نیاز در فضاهای شغلی و فراهم آوردن زمینه های نوآوری در مسیر شغلی باشد.
وی اجرای دوره کارورزی را راهکاری موثر در افزایش اشتغال پذیری توام با کسب مهارت برای دانش آموختگان دانشگاهی عنوان کرد و افزود: وزارت متبوع پیش بینی کرده حدود 70درصد کارورزان در همان بنگاه محل کارورزی مشغول بکار خواهند شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان افزود: این دوره از طریق ایجاد بسترهای لازم جهت آموزش در بنگاههای اقتصادی و به صورت هماهنگ توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط در سطح کشور اجرا خواهد شد.
توصیفیان اعلام کرد: کارفرمایان و کاروزان متقاضی میتوانند با مراجعه به سایت http://karvarzi.mcls.gov.ir اطلاعات لازم را کسب نموده و در دوره کارورزی مورد نظر ثبت نام نمایند و بین 4 تا 6 ماه دوره آموزشی در بنگاه های اقتصادی واجد شرایط را سپری کنند.
وی در خصوص حقوق و مزایای این طرح گفت: کمک هزینه آموزشی کارورزی معادل یک سوم حداقل دستمزد به عنوان کمک هزینه آموزش می باشد که توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی متناسب باحضور کارورز در واحد اقتصادی پذیرنده در طول دوره محاسبه و حداکثر در سه مرحله، به گونه ای که مرحله آخر پس از موفقیت کارورز در آزمون فنی و حرفه ای باشد، به کارورزان پرداخت می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان همچنین اعلام کرد: در صورت استفاده کارفرمایان از کارورزان این طرح از معافیت بیمه سهم کارفرما به مدت دو سال بهره مند خواهند شد.
توصیفیان افزود: پرداخت بیمه مسئولیت مدنی نیز برای هر کارورز توسط دولت از محل اعتبارات عمومی پیش بینی شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما