به گزارش صبح الوند، رضا زماني در شوراي مديريت بحران شهرستان همدان گفت : اجراي طرح مديريت بحران در اماکن شهرداري که توسط کارشناسان تهيه شده است بايد با اولويت بازار اجرايي شود .
معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري همدان خواستار عملياتي شدن اين طرح شد و اضافه کرد: آموزش مردم و اصناف بايد در اين طرح مورد توجه قرار گيرد.
مدير امور 2 برق همدان در اين باره گفت: اصلاح شبکه ها توزيع برق در 2 پاساژ قدس و استقلال در بازار همدان که بافت فرسوده اي دارند با همکاي شهرداري و اتاق اصناف اجرا شده است.
ايرج صابري افزود: بازار همدان در راستاي طرح ساماندهي شبکه بازار بررسي شده که از نظر تاسيسات داخلي دچار مشکل است که بايد در اين باره تدابيري انديشيده شود.
وي اضافه کرد: تعميرات مبلمان داخلي مغازه ها که به شکل هاي مختلف تغيير مي کند از ديگر مشکلات است که همچنان به قوت خود باقي مانده و در اين زمينه هيچ الزامي براي کسبه وجود ندارد .
وي افزود: هر گونه تعميرات در بازار بايد با استعلام از دستگاه هاي خدمات رسان باشد چراکه جا به جايي خودسرانه لوازم اندازه گيري برق مشکلات زيادي را ايجاد مي کند.
وي گفت: تابلوهاي تبليغاتي و سايبان هاي ايجاد شده توسط کسبه و گرفتن برق غير مجاز به شدت حادثه ساز و مشکل آفرين است .
صابري گفت: شرکت برق آمادگي لازم براي رفع مشکلات برق بازار همدان توسط کارشناسان را دارد تا با حضور در راسته بازارها و همراهي اصناف شبکه برق را اصلاح کند.
به گفته وي در 2 سال گذشته 6 ميليارد ريال براي اصلاح برق بازار همدان هزينه شده است.
معاون پيشگيري و آموزش سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني همدان نيز گفت: انبارهاي غير اصولي و غير ايمني کالاها، مصالح نامناسب و قابل اشتعال، رعايت نکردن الزامات در زمان تعميرات و ايجاد سد معبر در محل بازار از جمله نواقص ايمني در بافت سنتي بازارهمدان و مجتمع هاي تجاري است.
سيد صادق پور سينا افزود: در سال جاري 200 مورد پايش در حوزه بازار و اداره هاي همدان انجام شده که بيانگر شرايط نامطلوب اين مکان ها به ويژه بازار همدان است.
وي ادامه داد: سيستم گرمايشي نامناسب ، سازه هاي قابل اشتعال و اختلاف ارتفاع تقاطع از ديگر مشکلات بازار همدان است که امداد رساني به آنها را با مشکل مواجه مي کند .
پور سينا گفت: ساماندهي بازار همدان نيازمند عزم ملي و خرد جمعي است و در اين زمينه 28 دستگاه مرتبط بايد با يکديگر تعامل و همکاري داشته باشند.
وي ادامه داد: 450 نفر از کسبه همدان آموزش هاي لازم در زمينه مقابله با حوادث احتمالي را فرا گرفتند اما اين آموزش ها از سال 93 برگزار نشده است.
مدير منطقه 4 شهرداري همدان نيز با بيان اينکه تاکنون اقداماتي براي ساماندهي 2 پاساژ قديمي قدس و استقلال همدان انجام شده افزود: مشکل اين پاساژها سازه اي است و به دليل بافت فرسوده برحي از کاروانسراهاي مخروبه و به مکاني براي تجمع افراد معتاد و يا مواد اشتعال زا تبديل شده است.
مسعود دهباني افزود: از بين رفتن راسته بازارها و ايجاد شغل هاي مختلف در بازار مشکلات زيادي را در بازار همدان ايجاد کرده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما