اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. مرداد 1392 - 9:27   |   کد مطلب: 1299
امام جمعه موقت شهر قهاوند گفت: یکی از عوامل کلیدی در دست یابی به موفقیت ها و چشیدن طعم کام یابی، مشورت است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم تقریباً در همه مواردی که دستور مستقیم وحی وجود نداشت، از راه مشورت با مسلمانان تصمیم گیری می کرد و معمولاً این مشورت ها در مسجد صورت می پذیرفت. انتخاب خارج شهر مدینه برای رویارویی با مشرکان در جنگ احد یا کندن خندق در شمال مدینه در جنگ احزاب، از شمار این مشورت هاست.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند از قهاوند، حجت الاسلام کرملو در گفتگویی به مناسبت روز جهانی مسجد افزود: روزجهانی مسجد میتواند بهانه ای باشد برای تلاوت هرچه بیشتر قرآن کریم ، همانطور که خداوند متعال در سوره ی شریفه ی فرقان می فرماید : " قرآن محجور و غریب مانده است " . برای اینکه ما شامل این آیه از قرآن کریم نباشیم روز جهانی مسجد میتواند یک روز قرآنی هم باشد چون ما چیزی در اسلام بالاتر از کتاب الله و اهل بیت در اختیار نداریم .

وی گفت: مسجد پایگاه انسجام و یکپارچگی مسلمانان است و نماز جماعت و تشکیل صفوف به هم فشرده نمازگزاران به خوبی بیان‌گر هماهنگی و انسجامی است که حضور در مسجد فراهم می‌آورد.

امام جمعه موقت شهر قهاوند گفت: در این‌جاست که افراد نمازگزار همچون قطره‌های آب به یکدیگر می‌پیوندند تا دریایی از اتحاد را به نمایش درآورند، همه در کنار یکدیگر در برابر پروردگار یکتا رو به سوی یک قبله می‌کنند و لب به حمد و ثنای آن یگانه نازنین می‌گشایند و هماهنگ با یک‌دیگر سرود توحید را زمزمه می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد :یکی از عوامل کلیدی در دست یابی به موفقیت ها و چشیدن طعم کام یابی، مشورت است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم تقریباً در همه مواردی که دستور مستقیم وحی وجود نداشت، از راه مشورت با مسلمانان تصمیم گیری می کرد و معمولاً این مشورت ها در مسجد صورت می پذیرفت. انتخاب خارج شهر مدینه برای رویارویی با مشرکان در جنگ احد یا کندن خندق در شمال مدینه در جنگ احزاب، از شمار این مشورت هاست.

وی افزود: اما در مسجد، در این بهشت کوچک، می‌توان تنها با یک دم یاد پروردگار، دوباره به آن بهشت جاوید پیوست و می‌توان با محمل عبادت و دعا از ثرا به ثریا پرکشید و سرمست از باده وصل، سبک و خالی شد و بار دیگر برای نبرد با مصائب زندگی آماده و مهیا شد.

حجت الاسلام کرملو افزود: پیامبر گرامی(ص) پایه‌گذار اولین مسجد بود؛ او مکانی را پایه‌گذاری کرد که علاوه بر عهده‌دار بودن نقش روحانی و معنوی، کانون فعالیت‌های اجتماعی مسلمانان نیز به شمار می‌رفت. به همین دلیل مسجد در طول تاریخ اسلام از ویژگی برجسته‌ای برخوردار بود و همه امور مسلمین در ابعاد مختلف، از جمله عقاید و فعالیت‌های فرهنگی، عبادی، سیاسی و اقتصادی در مساجد انجام می‌شد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان