اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. مرداد 1392 - 8:23   |   کد مطلب: 1286
کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی رزن با حضور فرماندار، معاون فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، بخشدار مرکزی، رئیس مرکز بهداشت، کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و جمعی از مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح الوند به نقل از صبح رزن، فرماندار شهرستان رزن گفت: ارتقای سطح سلامت مردم و جلوگیری از توزیع و مصرف مواد غذایی مضر از اهداف مهم این کارگروه بود.
کرم اصفهانی با تأکید بر لزم توجه به سلامت غذایی و پیشگیری از بیماری‌ها اظهار داشت: ارگان‌های مرتبط موظف هستند با برنامه‌ریزی صحیح به تأمین و ارتقای سطح سلامت جامعه و امنیت غذایی نظارت کنند.
فرماندار با اشاره به تبیین وظایف و اهمیت کارگروه تخصصی شهرستان افزود: لازم است نماینده فرمانداری در روزهای آینده به منظور رفع مشکلات جلسه‌ای با اعضای شرکت آب و فاضلاب برگزار کند.
وی گفت: اعضای کارگروه نسبت به ارائه راهکارها و پیشنهادات به منظور بررسی مشکلات شهرستان اقدام کنند.
در ادامه دکتر علیرضا معنوی مدیر شبکه بهداشت و درمان و دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با قدردانی از همکاری و تعامل اعضای کارگروه، مطالبی در مورد تبیین سیاست‌گذاری مسئولان در خصوص تأمین عدالت در سلامت، شاخص‌های رفاه در تأمین سلامت جامعه بیان کرد.
وی افزود: برخی از شاخص‌های ارتقا‌ یافته از ‌جمله کاهش مرگ و میر کودکان، امید به زندگی، با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و بروز بیماری‌های نوپدید و گسترش بعضی از بیماری‌ها، تأمین آب آشامیدنی و ایجاد فضای سبز توسط شهرداری‌ها و... می‌تواند در سلامت مردم نقش ویژه‌ای داشته باشد.
دکتر معنوی، همکاری و تلاش هرچه بیشتر اعضای کارگروه را به منظور تحقق اهداف برنامه‌ها و اهمیت سلامت در تأمین توسعه شاخص‌ها خواستار شد.
همچنین مدیر گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به شاخص‌های عدالت در سلامت و کاهش بی‌عدالتی در سلامت در جمهوری اسلامی ایران گفت: عوامل اجتماعی، رژیم غذایی، محیط‌های امن و سالم، سبک زندگی افراد و شرایطی که در آن زندگی می‌کنند می‌تواند در سلامت و بازتاب عملکرد سایر شاخص‌ها در تأمین سلامت تأثیر بسزایی داشته باشد.
طاهره عزیزی تأکید کرد: توجه و اهمیت دادن به دوران ابتدایی کودکان و تأمین سلامتی آنها در بزرگسالی و نیز امنیت شغلی باعث افزایش سلامتی، رفاه و رضایت شغلی می‌شود.
وی همچنین قضاوت در خصوص عادلانه بودن پیامدهای سلامت، مفهوم عدالت در سلامت، عوامل مؤثر بر سلامت، عرصه‌های بی‌عدالتی در سلامت، تفاوت‌های قابل پیشگیری سلامت در بین گروههای مختلف اجتماعی، شواهد ناعدالتی در سلامت در کشور، نقش سیاست‌گذاری و مشارکت مردم در تأمین عدالت در سلامت و نیز کاربرد شاخص‌های 52 گانه، حیطه‌های شاخص‌های عدالت در سلامت و متغیرهای آن به تفکیک، ساختار اجرایی اندازه‌گیری شاخص‌های عدالت در سلامت و... مطالبی را بیان کرد و در پایان خواستار تشکیل کارگروه‌های معرفی شده و تعیین یک نماینده در اداره‌ها و سازمان‌ها شد.
سپس مهندس محمود برجی کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای نیز گزارشی از اقدامات لازمه در خصوص مرکز بهداشت و ارگانهای مرتبط در تأمین آب شرب سالم برای شهروندان ارائه کرد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان