اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. شهريور 1400 - 8:47   |   کد مطلب: 35316
رئیس کمیسیون فنی، عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر همدان تأکید کرد: در این دوره شورا، عزم خود را جزم کرده‌ام تا علاوه بر تأمین منفعت مردم، تعاریف و روند پروژه‌های شهری اصولی‌تر باشد و سلیقه‌‌هایی به دور از مباحث علمی و فنی، اعمال نشود.

به گزارش صبح الوند،  مهدی حیدری در نخستین جلسه کمیسیون فنی و عمرانی دوره ششم شورا با محوریت بررسی وضعیت پروژه‌های نیمه‌کاره شهرداری، گفت: نیازسنجی در تعریف پروژه‌های جدید و سرعت‌بخشی به پروژه‌های فعال و همچنین بهینه‌سازی و تعریف استانداردها و ضوابط کنترل کیفی در حوزه فنی شهرداری باید مدنظر قرار گیرد.

وی با توجه به اینکه خود را از بدنه شهرداری همدان معرفی کرد، معتقد است: مجموعه فنی شهرداری همدان جزو سالم‌ترین، با انگیزه‌ترین و موفق‌ترین نیروهای انسانی شهرداری محسوب می‌شوند و با وجود اینکه شاید کمتر از 10 درصد جمعیت شهرداری را به خود اختصاص داده‌اند، بار تحقق بیش از 50 درصد بودجه شهرداری بر دوش حوزه‌های فنی و عمرانی است.

حیدری اظهار کرد: نیروهای فنی و عمرانی مناطق 4گانه و ستاد شهرداری همدان با سلامت و قاطعیت خدمتگزار شهروندان همدانی بوده‌اند؛ از این‌رو انتظار می‌رود ضمن ادامه روند موفق گذشته، با همفکری بیشتر بتوانیم روند را بهینه‌تر کنیم و همراه با نظارت و مشورت و حمایت، این فرآیند را اتقا ببخشیم؛ در هر صورت این مهم، نفی عملکرد گذشته نیست.

رئیس کمیسیون فنی، عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک شورای شهر همدان همچنین گفت: با بهره‌گیری از نخبگان شهر و ظرفیت‌های مناسب در بدنه شهرداری تلاش خواهیم کرد تا نواقص جزئی که در سازه‌ها و طراحی آنان وجود دارد، رفع شود.

حیدری با بیان اینکه نبود انگیزه در بین نیروهای انسانی، تمرکز و کیفیت کار را از بین می‌برد؛ افزود: بازنگری در چارچوب نیروی انسانی و بهره‌گیری از توان فنی افراد در بخش‌های تخصصی خود و همچنین پرداخت پاداش‌های مناسب به نیروهای واحد فنی به‌منظور ایجاد انگیزه بیشتر، امر ضروری محسوب می‎شود.

وی همچنین خرید خدمات از شرکت‌های مورد وثوق شهرداری‌ها را بهترین گزینه برای جبران کمبود نیروی فنی و چابک‌سازی در شهرداری همدان برشمرد.

* علی‌ضمیر: 70 درصد پروژه‌های عمرانی تعیین‌تکلیف شده‌اند

معاون فنی و عمرانی شهرداری همدان هم نسبت به ارائه گزارش تکمیلی از روند بودجه عمرانی شهرداری در سال 1400 پرداخت و گفت: هزار و 685 میلیارد تومان بودجه مصوب شهرداری همدان مدنظر قرار گرفت که حدود هزار میلیارد تومان آن در حوزه عمرانی تعریف شده است.

وحید علی‌ضمیر با بیان اینکه از 253 میلیارد تومان بودجه ستاد، حدود 131 میلیارد تومان به پروژه‌های عمرانی تخصیص یافته است؛ ادامه داد: از بودجه 163 میلیارد تومانی منطقه یک، 90 میلیارد و 600 میلیون تومان؛ از بودجه 136 میلیارد تومانی منطقه دو، 115 میلیارد تومان؛ از بودجه 120 میلیارد تومانی منطقه 3، 66 میلیارد تومان و از بودجه 100 میلیارد تومانی منطقه 4 هم 59 میلیارد تومان برای پروژه‌های عمرانی مناطق تعریف شده است.

وی با توجه به اینکه علی‌رغم محدودیت‌های مالی از ابتدای امسال همراه با برنامه‌ریزی صحیح روال عقد قرارداد پروژه‌های عمرانی روند مناسبی داشته است؛ اظهار کرد: 70 درصد از کل پروژه‌های عمرانی شهرداری همدان تعیین‌تکلیف شده‌اند و در مرحله اجراست.

علی‌ضمیر با اشاره به وضعیت آسفالت‌ریزی در سطح معابر، گفت: علی‌رغم افزایش افسارگسیخته قیمت قیر، از ابتدای سال 1400 تا به امروز بیش از 50 هزار تن در 4 منطقه و ستاد پخش و تسطیح آسفالت داشته‌ایم که رضایتمندی نسبی را در بین شهروندان شاهد هستیم.

* کمبود نیروی انسانی در حوزه فنی

گفتنی است؛ در پایان جلسه نیز مسئولان فنی مناطق و ستاد شهرداری همدان به چالش‌های موجود در این حوزه پرداختند.

چالش آسفالت، کمبود نیروی انسانی و پوشش رودخانه ها در برخی مناطق از مهترین مباحثی بود که از زبان نیروهای فنی به گوش رسید و همچنین بر این نظر بودند: تقویت حوزه فنی در روند اجرایی امور شهرداری بسیار موثر خواهد بود و از سوی دیگر عدم حضور نیروهای متخصص عمرانی در جایگاه واقعی خود باید جدی‌تر گرفته شود تا طراحی و نظارت‌ها تقویت شود و کمبود نیرو را جبران کند.

یکی از مسئولان فنی هم بر این نظر بود که برای مباحث عمرانی و شهرسازی باید مشاور در نظر گرفت تا برای 7یشبرد امور، ایده‌های جدید ارائه دهند.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان