به گزارش صبح الوند، شهر همدان در انتهای خیابان اکباتان راسته ای به نام لوازم التحریری ها دارد که معمولا والدین و دانش آموزان در شروع سال تحصیلی و به مناسبت های مختلف در این راسته حضور داشتند و اجناس را به قیمت مناسب دریافت می کردند.
توزیع کتب و دفاتر درسی و راهی شدن فرزندان با والدین بازار لوازم التحریر را گرم می کرد اما مدتی است که غرفه های متعددی در این راسته کرکره های خود را پایین کشیده اند و به دنبال کسب درآمدی دیگر هستند.
نوروزی یکی از عمده ترین فروشندگان نوشت افزار همدان به خبرنگار ما گفت: حدود ۶۰ مغازه لوازم التحریری در سطح شهر وجود داشت که نزدیک به ۲۰ غرفه در حال جمع شدن هستند.
وی افزود: بازار نوشت افزار به سختی می چرخد و کلا تعطیل است کمتر کسی را می بینیم که به این راسته سر بزند.
این شهروند همدانی با انتقاد از بی تدبیری سیستم آموزشی و توزیع کتب درسی به صورت اینترنتی گفت: هر سال والدین برای خرید کتب فرزندان که اقدام می کردند چند وسیله دیگر هم از مغازه خرید می کردند و کسب و کارمی چرخید.
وی ادامه داد: متاسفانه بازار لوازم التحریر راکد و بی رونق است و سیستم آموزشی باید سیاست های درستی در این زمینه می گرفت.
نوروزی بیان داشت: بسیاری از والدین مقطع ابتدایی که کتب فرزندشان گم یا به هر دلیلی از بین رفته است در بازار سرگردانند و تهیه کتاب مجدد برای آنها به سختی انجام می شود.
وی افزود: از طرفی شیوع کرونا باعث تعطیلی مدارس و تدریس مجازی شد و کسب و کار را تعطیل کرد و از طرف دیگر سامانه فروش و توزیع منابع آموزشی ضربه ای محکم به صنف لوازم التحریری ها بود .
مسئولان باید مدنظر داشته باشند در اخباری اعلام شده ۴۰ درصد از دانش آموزان همدانی و خانواده ها دسترسی به اینترنت ندارند و هر روز شاهد کمک های مومنانه برای خانواده هایی هستیم که حتی تلویزیون برای دنبال کردن آموزش فرزندان ندارند.
بنابراین برای پیاده شدن یک طرح و اجرایی شدن آن در سطح کشورها باید تمام زیر ساخت ها فراهم و سایر کسب و کارها نیز مدنظر گرفته شود.
انتهای پیام/ آ
دیدگاه شما