به گزارش صبح الوند، علی مروتامیری در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، با بیان اینکه سطح زیرکشت طلای زرد ۷۳ هکتار است، افزود: از این میزان سطح زیرکشت ۵۸ هکتار آن بارور و ۱۵ هکتار آن غیربارور بوده است.
وی با اشاره به اینکه فصل برداشت زعفران از ۱۰ آبان تا اوایل آذرماه است، ادامه داد: به طور میانگین میزان برداشت زعفران در هر هکتار ۴ کیلوگرم است.
مروتامیری با بیان اینکه امسال کشت زعفران نسبت به سال قبل افزایش داشته است، عنوان کرد: سطح زیرکشت زعفران نسبت به سال قبل ۱۵ هکتار افزایش یافته است بهطوریکه این سطح در سال قبل ۵۸ هکتار بوده و خوشبختانه امسال افزایش داشتهایم.
مدیر جهادکشاورزی ملایر با تأکید بر اینکه توسعه کشت گیاهان دارویی از برنامههای این سازمان است، بیان کرد: ملایر در تولید گیاهان دارویی همچون زعفران، گلمحمدی و همچنین کشت پسته در استان از جایگاه بالایی برخوردار است.
مروتامیری با بیان اینکه تقاضا برای کشت گیاهان دارویی در این شهرستان روبه افزایش است، خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت گیاهان دارویی ۹۲ هکتار و میزان تولید این محصول ۲۳۹.۶ تن است.
وی با اشاره به سطح زیرکشت و تولیدات محصولات زراعی در این شهرستان، بیان کرد: سطح زیرکشت محصولات زراعی ملایر ۴۳۴ هزار و ۵۸ هکتار بوده که از این سطح 173 هزار و 76 تن محصول تولید شده است.
مدیر جهادکشاورزی ملایر درباره سهم تولیدات باغی این شهرستان، خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت باغات ملایر ۲۰ هزار و ۸۰۲ هکتار بوده که از این سطح ۲۶۵ هزار و ۴۷۵ تن محصول برداشت شده است.
انتهای پیام
دیدگاه شما