به گزارش صبح الوند، حسین فضلی در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، با طرح این سوال که چرا سیستمهای فاضلاب همدان ساماندهی نمیشود، افزود: همیشه جهادکشاورزی و کشاورزان مورد اتهام قرار میگیرند در صورتیکه برای جلوگیری از کشت سبزیجات با فاضلاب باید ابتدا سیستمهای فاضلاب را ساماندهی کرد.
وی با اشاره به اینکه روزانه 70 تن سبزی در شهرستان همدان مصرف میشود که فقط 20 تن آن در شهرستان تولید میشود، بیان کرد: مقرر شده نماینده سبزیکاران شهرستان زمینی را برای احداث شهرک سبزی تهیه و تأمین کنند تا تسهیلات ارزانقیمتی به کشاورزان داده و آنها را به گلخانه منتقل کنیم.
سنتز نژادی 150 رأس گوسفند مهربان در همدان
فضلی از اجرای عملیات سنتز نژادی در دامهای این شهرستان خبر داد و گفت: سنتز نژادی در 150 رأس گوسفند نژاد مهربان در شهرستان همدان در حال انجام است.
وی اظهار کرد: این سنتز نژادی به روش لاپراسکوپی اجرا میشود و تا 85 درصد احتمال باروری و 70 درصد احتمال دوقلوزایی را افزایش میدهد.
کشت 5 هکتار نخود انتظاری در همدان
فضلی با بیان اینکه سطح زیرکشت سیبزمینی در استان همدان از 29 هزار هکتار به 21 هزار هکتار کاهش یافته است، افزود: طی سالهای گذشته 6000 هکتار از سطح کشت سیبزمینی کم شده اما تولید تغییری نداشته چرا که تولید در واحد سطح ضمن کاهش مصرف آب، افزایش یافته است.
وی درباره کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در این استان، ادامه داد: سالانه 154 هزار تن کود شیمیایی در استان همدان مصرف میشد که این میزان در سالهای گذشته به 90 هزار تن رسیده است و در حال حاضر متعادلترین میزان مصرف کودهای شیمیایی و مواد تغذیهای را در مزارع داریم.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان از کشت 5 هکتار نخود انتظاری در شهرستان همدان خبر داد و گفت: برای نخستینبار در شهرستان همدان 5 هکتار نخود انتظاری کشت شده و در این راستا 3 تن بذر در بین کشاورزان توزیع شده است.
انتهای پیام
دیدگاه شما