به گزارش صبح الوند، مهندس منصور ستوده اظهار کرد: از ابتدای سال 93 تاکنون 2 هزار و 773 حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان مسدود شده که سبب صرفهجویی 226 میلیون و 922 هزار و 769 مترمکعبی در مصرف آبهای زیرزمینی شده است.
وی عمق انسداد چاههای غیرمجاز را بیش از 97 کیلومتر اعلام کرد و گفت: بیشترین چاههای غیرمجاز در کبودراهنگ با 822 حلقه، رزن با 495 حلقه و همدان با 352 حلقه مسدود شده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال روند انسداد چاههای غیرمجاز ادامه دارد، افزود: خوشبختانه همکاری مناسبی بین دادگستری و نیروی انتظامی برای انسداد چاههای غیرمجاز در همدان وجود دارد که منجر به این عملکرد شده است.
ستوده بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 36 حلقه چاه غیرمجاز در استان مسدود شده که صرفهجویی یک میلیون و 973 هزار مترمکعبی منابع زیرزمینی را در پی داشته است.
وی با اشاره به اینکه روند انسداد چاههای غیرمجاز تسریع پیدا کرده و مماشاتی در این زمینه صورت نمیگیرد، اظهار کرد: طول چاههای مسدود شده در سال گذشته 29 کیلومتر بوده است.
ستوده افزود: در مجموع تعداد 3587 دستگاه کنتور هوشمند آب وبرق بر روی چاههای مجاز نصب گردیده که بیشترین آنها مربوط به دشت رزن – قهاوند است.
وی ادامه داد: تعهد ما برای نصب کنتور در سال96 تعداد 400 دستگاه بوده است که بیش از 400 دستگاه نصب شد، که پیشرفت 100درصدی نسبت به تعهد نصب را نشان میدهد
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان تاکید کرد: همچنین با چاههای مجاز استان که برداشت بیشتر از پروانه بهرهبرداری دارند نیز برخورد میشود تا در راستای حفاظت از منابع آبی استان همدان گامهای اساسی و جدی برداشت.
وی با اشاره به اینکه اکیپهای گشت و بازرسی به طور شبانهروزی دشتهای استان را بازرسی میکنند عنوان کرد: 24 گروه اکیپ گشت و بازرسی در راستای نظارت بر چاههای مجاز، جلوگیری از حفر چاههای غیرمجاز و برداشت شن و ماسه از رودخانههای استان به طور شبانهروز دشتها را کنترل میکنند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما