اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

8. آذر 1396 - 9:55   |   کد مطلب: 27544
جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان:
سایه بیکاری و اختلاس را از سر کشور بردارید
جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان، گفت: برخی ها میگویند سایه جنگ از کشور را فلان شخص و فلان گفت و گو برداشته است ، برداشتن سایه جنگ وظیفه نیروهای سپاهی و بسیجی و مدافعان حرم است و شماها لطف بفرمایید سایه بیکاری و سایه اختلاس را از سر کشور بردارید.

به گزارش صبح الوند، سردار مهدی فرجی، جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان  با حضور در مراسم جشن آغاز ولایت امام زمان(عج) دغدغه اصلی جامعه را کمک رسانی و ساخت سرپناه برای زلزله زدگان دانست و گفت: شما مردم کمک رسانی به موقع و به هنگامی داشتید اما با همه ی کمک های مردمی،دولتی و نیروهای مسلح همچنان شرایط طاقت فرسا است و من از این مراسم جشن استفاد میکنم تا باز از شما بخواهم همچنان به زلزله زدگان کمک کنید.

 

سردار فرجی، ضمن اشاره بر بازدیدهای میدانی که طی شب های گذشته به عمل آوردند افزود: دوشب پیش وقتی از اوضاع مردم بازدید میکردیم صحنه هایی دیدیم که واقعا قلب ما را به درد آورد، در سوریه شرایط های سختی را شاهد بودیم اما شرایط مردم زلزله زده بسیار سخت بود.

 

وی درادامه ضمن تشکر از ورزشکاران آفرود سوار استان تشکر کرده و تصریح کرد: این ورزشکاران در ساعات اولیه خود را به مردم نیازمند رساندند و از جمله قشری بودند که هرکمکی از دستشان بر می آمد انجام دادند.

 

جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان، با بیان اینکه مشکلات را از نزدیک دیده است تا کید کرد:وظیفه خود میدانم برخی مسائل را بگویم چرا که خسارت رسیده شده بسیار بالاست و وبسیاری از مردم همه زندگانی خود را از دست داده اند ؛ انشاالله تا پایان گرفتن کار ساخت سرپناه برای زلزله زدگان از هیچ کمکی دریغ نکنیم تا آن عزیزان نیز بتوانند همچون ما خوشحال باشند و جشن بگیرند.

 

*سایه بیکاری و سایه اختلاس را از سر کشور بردارید

سردار فرجی، در ادامه سخنان خود به پیروزی مقاومت در سوریه اشاره کرده و گفت: متاسفانه برخی ها امروز میگویند سایه جنگ از کشور را فلان شخص و فلان گفت و گو برداشته است، نه آقا، سایه جنگ را شهدا، جوانان و کسانی که گمنام در سوریه و عراق میجنگند برداشته اند.

 

جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان، در جواب افرادی که میگویند سایه جنگ را فلان شخص از سر کشور برداشت تاکید کرد:  برداشتن سایه جنگ وظیفه نیروهای سپاهی و بسیجی و مدافعان حرم است و شماها لطف بفرمایید سایه بیکاری و سایه اختلاس را از سر کشور بردارید.

 

سردار فرجی، با بیان اینکه اگر جوانان سیجی برای مقابله با دشمن حاضر نمیشدند پیروزی های پی در پی به دست نمی آمد یادآور شد: از جنگ در دفاع مقدس گرفته تا جنگ ها در عراق و سوریه پیروزی ها زمانی به دست آده که نیروهای بسیجی وارد صحنه شدند،در 9 عید 1396 ابلاغ شد که یکی از شهر های سوریه در حال سقوط است و ما تعدادی نیرو به آن منطقه بردیم که 50 درصد آنها از نیروهای بسیجی بودند وبسیاری از آنها حتی یک هفته بود ازدواج کردند اما بدون هر چشم داشتی برای دفاع حاضر شدند.

 

وی ادامه داد: متاسفانه عده ای میگفتند این بسیجیان مدافعان حرمند و مدافعان وطن نیستند اما در همین زلزله ای که رخ داد 300 نفراز بسیجیان در ساعات اول به کرمانشاه و مناطق زلزله رفتند که 50 درصد آنها از مدافعان حرم بسیجی بودند؛ حتی بسیاری از آنها با وجود تیر و ترکش در بدن خود برای کمک رسانی حاضر شدند .

 

جانشین فرماندهی سپاه‌انصارالحسین(ع) استان همدان، در پایان ضمن اشاره بر اینکه بچه های بسیجی در امداد رسانی به زلزله زدگان تمام تلاش خود را کردند تا مشکلات به زودی حل شود گفت: مرردم کرد نشین ، اهل سنت و ماموستاهای آن مناطق از بسیجیان به نیکی یاد میکنند چرا که تمام کمک رسانی بسیجیان را از نزدیک مشاهده کردند و بسیجیان هم اکنون در حال ساخت حمام و کانکس برای زلزله زدگان هستند.

 

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان