به گزارش صبح الوند، عاطفه زارعی بعد از ظهر امروز در در همایش شناسایی نقاط قوت و ضعف گزارش راهبردی کتابخوانی استان همدان اظهار داشت: آمار ارائه شده مربوط به 20 سال گذشته است و امروز کتابخانههای استان نسبت سالهای گذشته پیشرفت بسیاری داشته است.
زارعی گفت: آمار ارائه شده مربوط به سال1375 است که 21 سال از آن گذشته است، ما باید آمارهای بروز را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: از کمبود کتابخانه در روستاها یاد شد در حالیکه از سال 1383 نهاد کتابخانههای روستایی بنا شد و امروز شاهد رشد روزافزون کتابخانههای روستایی هستیم و تعداد آن را از 38 باب به 67 باب کتابخانه روستایی رساندهایم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گفت: بیشتر بندهای این گزارش مربوط به ناشران است درحالیکه آمار نشر ارائه شده مربوط به 11 سال گذشته است.
زارعی با بیان اینکه امسال بیش از 1300 فعالیت فرهنگی در نشست کتابخان داشتیم، تصریح کرد: ناشران ما را نباید با ناشران آلمانی مقایسه کرد.
وی با بیان اینکه ما در افزایش سرانه، رشد زیربنایی و افزایش تعداد اعضا تلاش زیادی کردهایم، افزود: یک میلیون و 200 هزار کتاب در کتابخانه مرکزی وجود دارد و در جشنوارههای کشور رتبههای برتر در زمینه خلاقیت کتاب را کسب کردهایم.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان همدان نیز در این جلسه اظهار داشت: تولید علم مهم است و کتاب باید تولید علم کند، مگر چند درصد کتابهای ما تولید علم میکنند?
علی مراد کیانی تصریح کرد: در بیشتر موارد کتابهای ما تنها کپی مطالب هستند و نقل قول میکنند که خود ضعف بزرگی است.
وی افزود: روش تحقیقی در این گزارش دیده نشد در حالیکه عنوان گزارش پژوهش کتاب و کتابخوانی بود.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان گفت: باید تفاوتی میان میزان مطالعه با میزان کتابخوانی ایجاد شود چراکه این دو مقوله از یکدیگر متفاوت هستند.
کیانی با بیان اینکه مردم دیگر به فکر کتابخوانی نیستند، تصریح کرد: متاسفانه امروز دانشجویان هم فقط به دنبال گرفتن جزوه هستند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما