به گزارش صبح الوند، منتخبان یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان همدان در دیدار کانون کارآفرینان این استان با استاندار همدان تقدیر شدند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان همدان گفت: جشنواره کارآفرینی با هدف شناسایی و معرفی الگوهای موفق کارآفرینی در بخش های مختلف و فراهم کردن زمینه های نمونه پروری در بخش های مختلف اقتصادی برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر را فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ کارآفرینی عنوان کرد و گفت: الگو قرار دادن واحدهای موفق می تواند در توسعه فعالیت های جمعی و حل مشکلات اجتماعی موثر باشد.
وی تصریح کرد: در جشنواره کارآفرینان برتر 184 نفر در سامانه ثبت نام کردند که در مرحله پایانی 20 طرح بازدید و بررسی شد و هشت کارآفرین برتر به رقابتهای کشوری راه یافتند و سه نفر در رقابت های کشوری نیز در مرحله بررسی هستند.
وی ادامه داد: رقابت واحدهای تولیدی در محورهای کارآفرینی اقتصادی و مالی، اشتغال و کارآفرینی، صادرات و ارز آوری، مشارکت در توسعه منطقه ای، کمک به ارتقا رفاه اجتماعی و توانمندی های گروه های اجتماعی بوده است.
استاندار همدان اظهار داشت: توسعه متوازن و توسعه زیربنایی و اساسی هر کشور و منطقه و هرجایی زمانی است که بخش خصوصی در آن فعالیت داشته باشد و توسعه ای که قرار است اشتغال را حل و رشد اقتصادی ایجاد کند و صادرات را افزایش دهد باید با فکر و دست بخش خصوصی ایجاد شود.
محمدناصر نیکبخت با بیان اینکه در کشور براساس قوانین موجود و قانون اساسی مترقی کشور بخش دولتی مجاز به سرمایه گذاری در ایجاد کارافرینی نیست افزود: در چشم انداز دیده شده باید به نرخ رشد هشت درصدی برسیم که دستیابی به این هدف الزاماتی دارد.
نیکبخت گفت: برای رسیدن به این هدف کشور به 900 هزار میلیارد تومان پول و 70 میلیارد دلار ارز نیاز است که به نرخ رشد هشت درصدی برسد و باید تا پایان سند چشم انداز 1404 قدرت اول منطقه باشیم و قدرت اول این رشد را می خواهم و این امر نیاز به کارافرینی دارد.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی باید در همدان سرمایه گذاری کند چون تنها راه این است و بخش خصوصی توقع در تسهیل دارد و اعتماد می خواهد.
رئیس کانون کارآفرینان استان همدان با بیان اینکه کشف فرصت کارآفرینی برعهده کانون است، گفت: این کانون به دلیل نداشتن کارشناس آن گونه که باید موفق عمل نکرده است.
نصرت الله طاقتی احسن افزود: کانون کارآفرینان یک تشکیلات بخش خصوصی است که در چشم انداز برنامه پنجم توسعه دیده شده و بودجه ای ندارد.
وی با اشاره با اینکه کانون کارآفرینان استان همدان تلاش بسیاری در راستای زمینهسازی حضور کارآفرینان داشته است، افزود: دولت وظیفه دارد فرصت حضور مردم و کارآفرینان را فراهم کند ولی از سوی دیگر کانون کارآفرینان به دنبال این است که فرصتهای موجود و بالقوه را کشف و بالفعل کند تا گامی موثر در زمینه کارآفرینی و اشتغالزایی برداشته باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما