اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

12. آذر 1395 - 20:19   |   کد مطلب: 22341
در این جلسه بدون حداقل حمایت از محیط زیست از ظروف پلاستیکی یک بار مصرف استفاده شده و هیچ اثری از ظروف سفال لالجین بر روی میزها مشاهده نمی کنیم | همه ما باید میراث بانان خوبی باشیم و از عناصر هویت بخش استان همدان حمایت کنیم | میراث‌داری و میراث‌بانی از وظایف سازمان‌های مردم نهاد است.

به گزارش صبح الوند نشست تخصصی سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در استان همدان با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی در سالن استانداری برگزار شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگى با بیان اینکه همدان را به عنوان کهن شهر و پایتخت تاریخ و تمدن می شناسیم اظهار داشت: همدان یک شهر تاریخی است که متاسفانه هیچ اثر و نشانه ای از آثار تاریخی و صنایع دستی همدان در این جلسه مشاهده نمی شود.

وی با انتقاد از عدم حمایت عملی میزبانان این جلسه از محیط زیست گفت: در این جلسه بدون حداقل حمایت از محیط زیست از ظروف پلاستیکی یک بار مصرف استفاده شده و هیچ اثری از ظروف سفال لالجین بر روی میزها مشاهده نمی کنیم.

احمدی پور با تاکید بر اینکه با کوچکترین اقدام باید به اصالت هایمان نزدیک شویم گفت: همه ما باید میراث بانان خوبی باشیم و از عناصر هویت بخش استان همدان حمایت کنیم.

اما زهرا احمدی پور نحوه مدیریت و برگزاری منظم و برنامه ریزی شده این نشست را تحسین کرد و گفت: این نشست در مقایسه با جلسه اقتصاد مقاومتی که صبح برگزار شد بسیار متفاوت بود.

وی با اشاره به وظایف سمن‌های فعال در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: میراث‌داری و میراث‌بانی از وظایف سازمان‌های مردم نهاد است به طوری که اگر میراث‌بان خوبی در این حوزه نباشیم دچار بحران خواهیم شد.

وی عنوان کرد: در مراقبت از منظر فرهنگی شهرها، حفظ و تداوم چهره‌های باستانی، اموال و اشیاء سنتی بیش از هر جمعی باید سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با این حوزه فعال باشند.

احمدی‌پور افزود: استفاده از خرد جمعی رویکرد دولت یازدهم است و سازمان‌های مردم نهاد و بخش خصوصی در این راستا می‌توانند تدابیر ویژه‌ای در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایجاد کنند.

معاون رئیس جمهور اظهار داشت: سیاست‌های خوبی در سه سال اخیر در این حوزه تدوین شده اما باید استمرار داشته باشد بنابراین باید ظرفیت‌ها شناسایی و معرفی شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به موضوع بوم‌گردی و ضرورت توسعه آن بیان کرد: بوم‌گردی موضوع مهمی است که مطرح شده اما باید مراقبت از هویت استان در کنار توسعه شهر به عنوان اصل پذیرفته شود.

احمدی‌پور با اشاره ظرفیت‌های گردشگری استان همدان گفت: گردشگر تنها به نیت خرید سفال لالجین وارد استان نمی‌شود بلکه باید ظرفیت‌های دیگر از جمله کتیبه گنجنامه، آرامگاه بوعلی‌سینا و دیگر جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان همدان را نیز فعال کنیم.

وی با بیان اینکه باید مسیرهای میان‌بر در حفظ و حراست از ظرفیت‌های تاریخی را پیدا کرد افزود: محور توسعه پایدار در استان حفاظت از میراث فرهنگی است که باید به دغدغه و مسئله مهم برای مدیران و مسئولان تبدیل شود و این وظیفه بر دوش سازمان‌های مردم نهاد است.

انتهای پیام/.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان