به گزارش صبح الوند، به نقل از تسنیم، امیرفرهنگ میراسماعیلی ظهر امروز در مراسم افتتاحیه تفاهمنامه همکاری معاونت بهداشت با دندانپزشکی اظهار داشت: سال گذشته در همایش مشترک بین معاونان بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی و دانشکدههای دندانپزشکی سراسر کشور به منظور جبران عقب ماندگی حمایت از سلامت دهان و دندان موضوع انعقاد تفاهمنامه همکاری مطرح و عملی شد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت بودجه قابل توجهی را برای ارتقای سلامت دهان و دندان در طرح تحول نظام سلامت اختصاص داده است افزود: براساس این تفاهمنامه کودکان گروه سنی زیر 14 سال مناطق روستایی زیر پوشش این طرح ارتقای سلامت دهان و دندان قرار میگیرند.
رئیس دانشکده دندانپزشکی همدان بیان کرد: در این طرح ارائه 17 خدمت رایگان در حوزه سلامت دهان و دندان کودکان جامعه هدف پیشبینی شده است که خانوادههای روستایی دارای کودک زیر 14 سال باید به خانههای بهداشتی روستایی مراجعه کنند و بعد از معاینه و در صورت ضرورت به مراکز بهداشتی ارجاع داده میشوند.
وی گفت: در فاز نخست طرح کودکان زیر 14 سال روستاهای اطراف شهرستانهای همدان و بهار مورد پذیرش قرار میگیرند و در فاز بعدی نیز دیگر روستاهای دورافتاده در اولویت قرار میگیرند.
میراسماعیلی عنوان کرد: برای خرید تجهیزات مورد نیاز اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان کودکان مناطق روستایی استان همدان وزارت بهداشت 500 میلیون تومان اعتبار تخصیص داده است.
وی کمبود فضای فیزیکی و نیروی انسانی را از مهمترین مشکلات پیشروی اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان کودکان مناطق روستایی برشمرد و افزود: کودکانی که از خانههای بهداشت روستایی ارجاع داده میشوند در مرحله نخست در دانشکده دندانپزشکی همدان پذیرش میشوند و در سطح گستردهتر اجرای طرح کلینیک تخصصی دندانپزشکی شماره 2 همدان پذیرای مشمولان طرح است.
رئیس دانشکده دندانپزشکی همدان با تأکید بر اینکه همراه داشته دفترچه بیمه روستایی برای دریافت خدمات رایگان دندانپزشکی ضروری است تصریح کرد: 172 خانه بهداشت در سطح استان فعالیت دارند که بیش از یکهزار روستا را تحت پوش قرار دادهاند.
انتهای پیام/.
دیدگاه شما