به گزارش صبح الوند، فرماندار همدان در مراسم افتتاحيه اظهار کرد: بوعليسينا دانشمند و نابغه زمان خود بوده که هرچه درباره فضائل او بگوييم کم گفتهايم چرا که در زمينه فلسفه، عرفان و طبابت رسالههاي متعددي داشته و بدون بهرهگيري از استادي بالادست توانسته علوم جديدي توليد کند و تحول شگرفي به وجود آورد.
علي تعالي افزود: بوعليسينا حکيم هزارهها نام گرفته به اين علت که جرياني را که در فلسفه و منطق به راه انداخته است، هنوز هم ادامه دار است.
وي تصريح کرد: همه کشورها سعي دارند بوعليسينا را به کشور خود نسبت دهند اما ما افتخار ميکنيم که بزرگان و مشاهير زيادي در شهر و کشورمان داريم يا در اينجا مدفون هستند.
تعالي عنوان کرد: بايد مراسم مربوط به روز بوعليسينا را تا جايي برسانيم که تمام مردم خود را ملزم بدانند در اين مراسم شرکت کنند.
وي افزود : همدان مفاخر علمي، شعرا و علماي بزرگي داشته است که شاگردان زيادي در دامن آنها تربيت يافته اند.
مديرکل کتابخانههاي عمومي استان همدان نيز در اين مراسم گفت: هدف از افتتاح بخش همدانشناسي بهرهگيري از نويسندگان بومي و بازيابي و دسترسي سريع به آثار مربوط به همدان است.
عاطفه زارعي افزود: بخش همدانشناسي تفکيک شده و منابع اطلاعاتي و مربوط به همدان در آن گردآوري شده است.
وي افزود: چه خوب است که افتتاح اين بخش با روز همدان و ميلاد بوعليسينا همزمان شده چرا که بوعليسينا خود اهلقلم و کتاب بوده است.
زارعي اظهار کرد: ابنسينا دانش خود را در بين نسلها به اشتراک گذاشته و ردهبندي علم را در اسلام پايهگذاري کرده است.
وي با بيان اينکه ميخواهيم پايگاه اطلاعرساني در همدانشناسي را گسترش دهيم، گفت: در اين بخش 352 عنوان و 660 نسخه در بخش همدانشناسي از حوزه فرهنگي و ساير کتابخانهها جمعآوري شده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما