اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

21. ارديبهشت 1402 - 20:24   |   کد مطلب: 19469
گاهی اوقات برخی با رعایت همه موارد باز هم در معرض سرطان قرار می گیرند. اما خوشبختانه این دسته از بیماران کمتر از ۱۰ درصد از کل بیماران سرطانی را تشکیل می دهند.

به گزارش صبح الوند به نقل از نت نوشت، گاهی اوقات برخی با رعایت همه موارد باز هم در معرض سرطان قرار می گیرند. اما خوشبختانه این دسته از بیماران کمتر از ۱۰ درصد از کل بیماران سرطانی را تشکیل می دهند.

اما سوال این است که چه چیزی باعث بروز سرطان در ۹۰ درصد باقیمانده شده است؟

جواب این است : سبک زندگی نادرست

در سال های اخیر مطالعات گسترده ای بر روی علل شیوع سرطان انجام شده است و محقیقن نتیجه ای به جز انتخاب سبک زندگی نادرست در اکثر موارد را نیافته اند.

مسلما همه ی ما می دانیم که بیشترین بخش از سبک زندگی شامل عادات خوردن و آشامیدن افراد است.

برای داشتن زندگی سالم و بدون سرطان از خوردن این غذاها به طور جدی صرفنظر کنید:

۱ – ماهی پرورشی

ماهی پرورشی و سرطان

تحقیقات نشان می دهد که ماهی های پرورشی ۱۶ برابر بیشتر از ماهی های دریایی و ارگانیک دارای مواد سرطانزا هستند.

علت این امر تغذیه ماهی های پرورشی با پودرهای آلوده ماهی است.

در ۳ تحقیق مستقل ۳۷ نمونه ماهی پرورشی در چند جای دنیا مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتند و همه ی آن ها آلوده به PCBS های سرطانزا بودند!

در هنگام خرید ماهی حتما از خرید ماهی ارگانیک و غیر پرورشی مطمئن شوید.

۲ – روغن های هیدروژنه

هیدروژناسیون فرآیندی صنعتی است که در آن چربی اشباع نشده به یک چربی جامد و پایدار و در نتیجه روغن چرب ترانس هیدروژنه تبدیل می شود.

سرطانزا بودن چربی های ترانس در مطالعات مختلف به اثبات رسیده است.

ریسک ابتلا به سرطان در افرادی که روغن های ترانس و جامد مصرف می کنند ۲۵ درصد بیشتر از افرادی است که حداقل مصرف را دارند!

روغن سویا، روغن کانولا و برخی روغن های گیاهی ، روغن های هیدروژنه هستند.

روغن زیتون ارگانیک بهترین نوع روغن است.

۳ – ذرت بو داده در مایکروویو

پاپ کورن و سرطان

خطرات مایکروویو ها بر هیچ کسی پوشیده نیست! این مطلب را در مورد خطرات مایکرویو در نت نوشت بخوانید.

پاپ کورن ها یا همان ذرت هایی که در مایکرویو تهیه می شوند یک استخر پر! از پرفلوئورواکتانوئیک اسید (Perfluorooctanoic acid) که ارتباط مستقیم با بسیاری از سرطان ها از جمله سرطان کبد، بیضه و لوزالمعده دارد، می باشد.

مایکرویو های کنونی با تحریک مولکول ها، موجب تغییر شکل غذا می شوند.

برای خوردن پاپ کورن، ذرت ها را روی اجاق گاز و در قابلمه به صورت سنتی تهیه کنید.

۴ – سودا (آب گازدار)

متیل ایمیدازول (methylimidazole) یک ترکیب شیمیایی است که رنگ کاراملی نوشابه هایی مانند کوکاکولا از ان به دست می آید.

تحقیقات سرطانزا بودن MEI-4 موجود در نوشابه های گازدار را اثبات کرده است و به همین دلیل در ایلات متحده مصرف این ماده محدود شده است. هر چند که هنوز در دیگر کشورها استفاده می شود!

اسپارتام نیز ماده دیگری است که در نوشابه های گازدار به عنوان جایگزین قند به کار گرفته می شود و بساری از محقیقن این ماده را به علت اخلال در روند سوخت و ساز بدن متهم به سرطانزایی می کنند.

در طبیعت ایران زیبای ما نوشیدنی های طبیعی با طراوت و مفید فراوانی وجود دارد.

 

۵ – قند و شکر

شکر و سرطان

شکرهای فراوری شده بر خلاف قند طبیعی موجود در میوه ها یکی از خطرناک ترین مواد موجود در رژیم غذایی است.

 

۶ – آرد سفید

مصرف آرد سفید موجب ترشح انسولین و فاکتورهای رشد شبه انسولین در بدن برای پردازش غذا می شود.

این دو می توانند موجب تحریک رشد سلول ها و بارور شدن تومورها شوند.

افرادی که ۵۷ درصد از کربوهیدرات های مصرفی خود را از ارد سفید تامین می کنند ۲۲۰ درصد ! بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند.

به جای آرد سفید از آرد کامل گندم استفاده کنید.

۷ – سویا

شیر سویا

سال هاست که سویا جای خود را در رژیم غذایی ایرانی ها باز کرده است.

اما باید بگوییم که این رژیم کاملا نادرست است.

سویا به علت دارا بودن ترکیباتی مشابه استروژن موجب بر هم خوردن بالانس هورمونی در زنان و افزایش ریسک ابتلا به سرطان پستان می شود.

همچنین سویا به علت اصلاحات ژنتیکی و همچنین مواد شیمیایی خاص موجود در آن ریسک سرطان را دو برابر بیشتر می کند.

به جای شیر سویا می توانید از بادام ارگانیک و شیر بادام استفاده کنید.

۸ – سوسیس و کالباس

گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، هات داگ و ژامبون ییکی از متهمین اصلی سرطان هستند.

خوردن فقط ۵۰ گرم از این فراورده ها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را ۱۸ درصد افزایش می دهد!

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان